16 cvt benzinli araç aldım dizel diye kafamı kurcalıyorlar

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
sefa aydoğdu
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Qashqai
Meslek: öğrenci

16 cvt benzinli araç aldım dizel diye kafamı kurcalıyorlar

Mesajgönderen sefa aydoğdu » 19 Tem 2013, 02:30

arkadaşlar aranızda yeniyim öncelikle bir takım kuralları bilmiyor olabilir şimdiden yardımlarınız için hepinize teşekkürler 1.6 cvt platinium qashqai aldım 70 bin tlye sıfır ve dizel diye kafamı kurcalıyan arkadaşlarım var önceki arabam benzinli 1.6 motorlu megane 1 di ve 12 yaşında sattım ilk sahibiydim aracımı 153000 km de sattım konuştuğum satış elemanları bana dizel aracın gereksiz olduğunu söyledilerki bu arcın dizelle farkı şu an aynı donanım seviyesinde 19000 tl sizce doğru bir tercih yapmışmıyım ?

Kullanıcı avatarı
sefa aydoğdu
NissanClubTr
NissanClubTr

Re: 16 cvt benzinli araç aldım dizel diye kafamı kurcalıyorl

Mesajgönderen sefa aydoğdu » 19 Tem 2013, 23:40

arkadaşlar cevap alamadım bilgisi olan kimse yokmu ?

Kullanıcı avatarı
haldunhoca
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: öğretmen

Mesajgönderen haldunhoca » 20 Tem 2013, 23:21

arkadaşım tamamen tercih meselesi, sen galiba biraz pişmanlık yaşıyorsunki böyle bir topik açmışsın. Bana sorsan dizel derdim ben de 2 ay önce tekna mdelini aldım, yaklaşık olarak senin aldığın paraya hatta biraz daha ucuz ama kafamda soru işareti yok, çünkü ne aldığımı bildiğim için, eğer sende eminsen sıkıntı yok ama kafanı karıştırmaya kalkanlar şu konuda haklı malum benzinin litresi 5 tl yi geçti, şimdi diyeceksinki hocam dizelde ona yakın fiyat, fakat dizel yakıtla katettiğin menzil benzinli bir araca göre çok daha fazla, umarım yardımcı olabilmişimdir. Tekrar hayırlı olsun.

Kullanıcı avatarı
sefa aydoğdu
NissanClubTr
NissanClubTr

Mesajgönderen sefa aydoğdu » 20 Tem 2013, 23:36

tabiki dediğiniz gibi dizel daha fazla yol yaptırıyor ancak kapıda yatan bi araca neden 20 bin tl fazla vereyim diye düşündüm ve yapıtğım hesaplarda 5 senelik benim benzim parama denk geliyor ancak insan senelik değil günlük haftalık cebinden çıkan paraya bakınca canı sıkılıyor benimde moralimi bozan bu oldu ilginiz için teşekkür ederim :)

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir

oto anahtarı