Qashqai motor sesi
- Burakgenis
- NissanClubTr
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: Gıda mühendisi
Qashqai motor sesi
2015 Nissan Qashqai 1.2 Dig-t tekna paket araç almayı düşünüyordum fakat aracı kontrole gittiğimde, aracın kaputunu açınca sanki bir dizel motorun çalışması gibi bir ses ile çalışan motor beni tedirgin etti. Sizlerden ricam 1.2 kullanan arkadaşlar bu konu hakkında bir açıklama yapabilirler mi? Genel olarak bu motor normal benzinli bir araca göre daha gürültülü mü çalışıyor yoksa benim baktığım araçta mi bir sıkıntı olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Re: Qashqai motor sesi
2015 Nissan Qashqai 1.2 Dig-t tekna paket araç almayı düşünüyordum fakat aracı kontrole gittiğimde, aracın kaputunu açınca sanki bir dizel motorun çalışması gibi bir ses ile çalışan motor beni tedirgin etti. Sizlerden ricam 1.2 kullanan arkadaşlar bu konu hakkında bir açıklama yapabilirler mi? Genel olarak bu motor normal benzinli bir araca göre daha gürültülü mü çalışıyor yoksa benim baktığım araçta mi bir sıkıntı olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.[/quote
Araç kaç binde ne yağı kullanılmış son bakımda bilmemekle birlikte dig-t motor sesi karakteri atmosferik benzinli motprlara nazaran biraz farklı ama öyle aşırı sesli dizel gibi değil video atarsanız bakarız.Km kaç bu arada otomatik mi düşünüyorsunuz benim 2016 da satılık ama manuel tabi
- Burakgenis
- NissanClubTr
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: Gıda mühendisi
Re: Qashqai motor sesi
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir