Kontağı kapatınca motordan gelen ses
Kontağı kapatınca motordan gelen ses
Merhabalar Nissanclub ailesi,
Size küçük bir soru sormak istiyorum, yaşayan varsa yorum yaparsa sevinirim.
Aracım 2020 tekna 1.5 dci dct, henüz 400 kmde. Kontağı kapattığımda motor kısmında yarım saniyelik aralarda 8 defa sanki bir sıvıyı emiyormuş gibi değişik bir ses geliyor. Sürekli aynı sayıda geliyor. Motoru çalıştırıp direkt kapattığımda da geliyor, herhangi bir yol yapmama gerek olmadan. Kapı kapalıyken içeriden ses duyulmuyor, kontağı kapatıp çıkıldığında duyuluyor. Standart bir ses olması nedeniyle bir sorun gibi gelmedi bana ama yine de aklıma takıldı. Sesin kaynağını bilen varsa aydınlatabilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.
Size küçük bir soru sormak istiyorum, yaşayan varsa yorum yaparsa sevinirim.
Aracım 2020 tekna 1.5 dci dct, henüz 400 kmde. Kontağı kapattığımda motor kısmında yarım saniyelik aralarda 8 defa sanki bir sıvıyı emiyormuş gibi değişik bir ses geliyor. Sürekli aynı sayıda geliyor. Motoru çalıştırıp direkt kapattığımda da geliyor, herhangi bir yol yapmama gerek olmadan. Kapı kapalıyken içeriden ses duyulmuyor, kontağı kapatıp çıkıldığında duyuluyor. Standart bir ses olması nedeniyle bir sorun gibi gelmedi bana ama yine de aklıma takıldı. Sesin kaynağını bilen varsa aydınlatabilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.
Re: Kontağı kapatınca motordan gelen ses
Merhaba.O ses genellikle kısa mesafe gidildiğinde yakıtı emen sistemin yakıtı geri bırakmasıyla ilgili bir sesmiş .Sıkıntılı bir durum yok.
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google Adsense [Bot] ve 12 misafir