1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Şoför Tarafı Otomatik Cam Hafızası

Gönderilme zamanı: 18 Eki 2013, 01:59
gönderen deredengel
şöfor tarafı otomatik cam hafızası ikidebir ayarını unutuyor. evet 10 sn çekili tutuyorum. otomatik oluyor. sonra fark etmiyorum 1 2 gün sonra yine manuel olmuş. Neden acaba çocuk kilidini ( tüm camların düğmeleri kapatan) kullanıyorum ondan mı yoksa bende 4 camı otomatik kumandayla kapatan kit var ondan mı bilmiyorum.

Re: şöfor tarafı otomatik cam hafızası

Gönderilme zamanı: 30 Eki 2013, 12:52
gönderen imrand
Aynı sorun bendeki 2012 1,5 DCİ teknada da var. Ben de sizin gibi dört cam otomatik kapatan kit taktırmıştım ve sorun o zamandan beri var. Muhtemelen cam kapama modül kiti sorunu bu.

Re: şöfor tarafı otomatik cam hafızası

Gönderilme zamanı: 09 Kas 2013, 01:24
gönderen deredengel
devamlı cam otomatiği bozuluyor. kendi kndine aşağı inmiyor yukarı çıkmıyor ayarlıyorum bozuluyor. kapı kilitlerine bağlı 4 cam otomatiği+ yan ayna kapatma modulu var. bunun bi çaresi yokmu ayar utmuyor acaba bu yüzdenmi ?

Re: şöfor tarafı otomatik cam hafızası

Gönderilme zamanı: 09 Kas 2013, 20:28
gönderen etap nissan
Cam kapama modülünden dolayı yapabilir.