2014 Yeni Qashqailerin Gelmesi / Yeni Kasalar

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
deredengel
Gold Üye
Gold Üye
Otomobil: Juke
Meslek: muhendis

2014 Yeni Qashqailerin Gelmesi / Yeni Kasalar

Mesajgönderen deredengel » 09 Kas 2013, 01:46

2014 qashqailerin gelmesi eldekileri ne derece değer kaybettirir ou baska bir baslıkta konusalım ama 2014 qashqailer yani yeni kasalar bu araçlar bir zaman sonra tahminen 2 sene sonra makyajlısı çıkacak. milleti .... yerine koyacak nissan. :X
2014 sevdiğm özellkler ;
+ nihayet yan aynalara sinyal koymayı akıl edebildiler :DD
+ ön park sensörü niyayet geldi :DD
+ elektronik el fren ancak yaptılar :DD
+ led gündüz ışıklar görsel olarak güzel olmuş :DD
+ arka tampon altı kırmızı refrektörler olmuş yenisi daha modern duruyor :DD
+ elekrtikli yan ayna kontrolleri niyayet kuytu yerden alınıp ulasılası rahat bir yere koymuşlar
bu arada avigasyon için umudum yok. evet arabadaki navigasyon cihazı yeni ve kasa herşey 2014 ama, üzerindeki harita kaç model? (hala 2010-11 model MAP mı kullanacaklar!!! )
nissan kullanıcılardan gelen sese kulak ne derece veriyor benim umudum . umarık güncelleme yapmayı akıl etmişlerdir. :Q
belki bu yeni kasalr hepsi gelmez önce 2000 motor 4x4 otomatikler gelir genelde hepsi gelmiyor. biraz daha belki zaman alabilir.
esen kalın...

juke visia 1.5 dci beyaz 2012

Kullanıcı avatarı
sait_33
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Diğer
Meslek:

Re: 2014 Yeni Qashqailerin Gelmesi / Yeni Kasalar

Mesajgönderen sait_33 » 22 Kas 2013, 22:38

Burda her yerde Qashqai var,genelde bayanlar kullaniyor; 2014 modeli çok guzel ve eski modellerinden daha çok satacaga benziyor!

Resim

Iki fotograf arasindaki farka bakin :)

Resim

Kullanıcı avatarı
akt02
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Pathfinder
Meslek: Öğrenci

Mesajgönderen akt02 » 23 Kas 2013, 01:42

Yeni kasası gerçekten güzel oldu . Tahminimce mart-nisan gibi ülkemize getirirler

Kullanıcı avatarı
dilekk
Platin Üye
Platin Üye
Meslek: ingilizce öğretmeni

Mesajgönderen dilekk » 24 Kas 2013, 12:09

2 milyara yakin para veriyorsun telefon aliyorsun ertesi ay yenisi cikiyor , arabalarda oyle malesef yenileniyor makyanlaniyor circulasyon oluyor ..Allahtan juketa ciktigindan beri belirgin bir degisiklik olmadi olmazda jukeun kendine ozgu bir tarzi var ic donanimda jantlarda degisiklikler olur sanirim juke shiro gibi

Shift the way you move

Kullanıcı avatarı
sait_33
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen sait_33 » 24 Kas 2013, 16:17

dilekk yazdı:2 milyara yakin para veriyorsun telefon aliyorsun ertesi ay yenisi cikiyor , arabalarda oyle malesef yenileniyor makyanlaniyor circulasyon oluyor ..Allahtan juketa ciktigindan beri belirgin bir degisiklik olmadi olmazda jukeun kendine ozgu bir tarzi var ic donanimda jantlarda degisiklikler olur sanirim juke shiro gibi

Dilek Hocam, iste bu yuzden bir sey alinca uzun omurlu kullanmak için aliyorum bozulma kirilma olmadikca yenisini dusunmuyorum :)

Araba biraz farkli bir olay Turkiye'de nasil bilmiyorum ama burda sifir arabayi alip kullaniyorsun 2 yil sonra
degistiriyorsun yenisiyle; 2 yillik suresi dolunca degistirmek istemediginde araci bayiye teslim ediyorsun yada fiyat farkini odeyip araç sende kaliyor.

Araçlardaki gelistirilen teknolojiye ayak uydurmak icin en guzel yontem bu sayilir ama bunun kotu yani var diyelim araç 30 bin euro ve siz 10 bin euro odediniz 2 yil boyunca, degisim suresi geldiginde paraniz yoksa daha once odediginiz 10 bin euro(maddi durumunuz iyiyse sorun yok tabii!) çope gidiyor araca el koyuyorlar :)

Bu arada sizin ve tum ogretmenlerimizin "Ogretmenler Gunu" kutlu olsun :)

Kullanıcı avatarı
dilekk
Platin Üye
Platin Üye

Mesajgönderen dilekk » 24 Kas 2013, 19:46

Tesekkur ederim ne kadar cok tebrik aldim bugun;) ogrencilerim ,velilerim ,okul kutlamalari ve forumdanda olunca cok sevindim.
Siz portekizde miziniz???

Shift the way you move

Kullanıcı avatarı
deredengel
Gold Üye
Gold Üye
Meslek: muhendis

Mesajgönderen deredengel » 24 Kas 2013, 20:43

şu kesin ki tüm dünyada patlama yapacak, buyuk ilgi duyuracak. tüm otoritelerce böyle soyleniyor, ki buna da gerek yok gerçektende görseller herşeyi ortaya doküyor. gerçeketen tasarım harikası, en akın rakiplerine yene fark attı. bu hep oluyor önce nissan yapıyor sonrada diğerleri dunu upgrade yapıyor bazılarına göre geliştriyor ama bence kopyalıyor, honda ve tabiki tüm koreliler böyle.

juke visia 1.5 dci beyaz 2012

Kullanıcı avatarı
sait_33
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen sait_33 » 26 Kas 2013, 12:17

dilekk yazdı:Tesekkur ederim ne kadar cok tebrik aldim bugun;) ogrencilerim ,velilerim ,okul kutlamalari ve forumdanda olunca cok sevindim.

Siz degerli ogretmenlerimizin kiymetini ATAmizdan sonra hiç kimse bilemedi malesef :(

Evet, 3 yil 11 aydir Portekizdeyim bu taraflara yolunuz duserse elimden geldigince yardimci olmaya çalisirim :)

Kullanıcı avatarı
sait_33
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen sait_33 » 26 Kas 2013, 12:22

deredengel yazdı:şu kesin ki tüm dünyada patlama yapacak, buyuk ilgi duyuracak. tüm otoritelerce böyle soyleniyor, ki buna da gerek yok gerçektende görseller herşeyi ortaya doküyor. gerçeketen tasarım harikası, en akın rakiplerine yene fark attı. bu hep oluyor önce nissan yapıyor sonrada diğerleri dunu upgrade yapıyor bazılarına göre geliştriyor ama bence kopyalıyor, honda ve tabiki tüm koreliler böyle.

Mercedes ve Porsche de bu ise el atti :)

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Nissan Qashqai gerçekten çok guzel ve uzun sure liderligini koruyacak ama artik isi zorlasmaya basladi :)

Kullanıcı avatarı
dilekk
Platin Üye
Platin Üye

Mesajgönderen dilekk » 26 Kas 2013, 14:05

sait_33 yazdı:
dilekk yazdı:Tesekkur ederim ne kadar cok tebrik aldim bugun;) ogrencilerim ,velilerim ,okul kutlamalari ve forumdanda olunca cok sevindim.

Siz degerli ogretmenlerimizin kiymetini ATAmizdan sonra hiç kimse bilemedi malesef :(

Evet, 3 yil 11 aydir Portekizdeyim bu taraflara yolunuz duserse elimden geldigince yardimci olmaya çalisirim :)

Esim portekizde universite okudu insaat muhendisligi averio da. ;))

Shift the way you move

Kullanıcı avatarı
sait_33
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen sait_33 » 26 Kas 2013, 16:54

dilekk yazdı:
sait_33 yazdı:

Esim portekizde universite okudu insaat muhendisligi averio da. ;))

Aveiro guzel yerdir,benim esim de orda okumus Kimya Muhendisi :)

Kullanıcı avatarı
dilekk
Platin Üye
Platin Üye

Mesajgönderen dilekk » 26 Kas 2013, 17:17

Evet manzarasini ove ove bitiremiyor fotolarindan bitane koyarim aksam :D

Shift the way you move

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi