2014 Yeni Qashqailerin Gelmesi / Yeni Kasalar
- deredengel
- Gold Üye
- Otomobil: Juke
- Meslek: muhendis
2014 Yeni Qashqailerin Gelmesi / Yeni Kasalar

2014 sevdiğm özellkler ;
+ nihayet yan aynalara sinyal koymayı akıl edebildiler

+ ön park sensörü niyayet geldi

+ elektronik el fren ancak yaptılar

+ led gündüz ışıklar görsel olarak güzel olmuş

+ arka tampon altı kırmızı refrektörler olmuş yenisi daha modern duruyor

+ elekrtikli yan ayna kontrolleri niyayet kuytu yerden alınıp ulasılası rahat bir yere koymuşlar
bu arada avigasyon için umudum yok. evet arabadaki navigasyon cihazı yeni ve kasa herşey 2014 ama, üzerindeki harita kaç model? (hala 2010-11 model MAP mı kullanacaklar!!! )
nissan kullanıcılardan gelen sese kulak ne derece veriyor benim umudum . umarık güncelleme yapmayı akıl etmişlerdir.

belki bu yeni kasalr hepsi gelmez önce 2000 motor 4x4 otomatikler gelir genelde hepsi gelmiyor. biraz daha belki zaman alabilir.
esen kalın...
Re: 2014 Yeni Qashqailerin Gelmesi / Yeni Kasalar

Iki fotograf arasindaki farka bakin

- akt02
- Silver Üye
- Otomobil: Pathfinder
- Meslek: Öğrenci
- dilekk
- Platin Üye
- Meslek: ingilizce öğretmeni
dilekk yazdı:2 milyara yakin para veriyorsun telefon aliyorsun ertesi ay yenisi cikiyor , arabalarda oyle malesef yenileniyor makyanlaniyor circulasyon oluyor ..Allahtan juketa ciktigindan beri belirgin bir degisiklik olmadi olmazda jukeun kendine ozgu bir tarzi var ic donanimda jantlarda degisiklikler olur sanirim juke shiro gibi
Dilek Hocam, iste bu yuzden bir sey alinca uzun omurlu kullanmak için aliyorum bozulma kirilma olmadikca yenisini dusunmuyorum

Araba biraz farkli bir olay Turkiye'de nasil bilmiyorum ama burda sifir arabayi alip kullaniyorsun 2 yil sonra
degistiriyorsun yenisiyle; 2 yillik suresi dolunca degistirmek istemediginde araci bayiye teslim ediyorsun yada fiyat farkini odeyip araç sende kaliyor.
Araçlardaki gelistirilen teknolojiye ayak uydurmak icin en guzel yontem bu sayilir ama bunun kotu yani var diyelim araç 30 bin euro ve siz 10 bin euro odediniz 2 yil boyunca, degisim suresi geldiginde paraniz yoksa daha once odediginiz 10 bin euro(maddi durumunuz iyiyse sorun yok tabii!) çope gidiyor araca el koyuyorlar

Bu arada sizin ve tum ogretmenlerimizin "Ogretmenler Gunu" kutlu olsun

- dilekk
- Platin Üye
Siz portekizde miziniz???
- deredengel
- Gold Üye
- Meslek: muhendis
dilekk yazdı:Tesekkur ederim ne kadar cok tebrik aldim bugun;) ogrencilerim ,velilerim ,okul kutlamalari ve forumdanda olunca cok sevindim.
Siz degerli ogretmenlerimizin kiymetini ATAmizdan sonra hiç kimse bilemedi malesef :(
Evet, 3 yil 11 aydir Portekizdeyim bu taraflara yolunuz duserse elimden geldigince yardimci olmaya çalisirim

deredengel yazdı:şu kesin ki tüm dünyada patlama yapacak, buyuk ilgi duyuracak. tüm otoritelerce böyle soyleniyor, ki buna da gerek yok gerçektende görseller herşeyi ortaya doküyor. gerçeketen tasarım harikası, en akın rakiplerine yene fark attı. bu hep oluyor önce nissan yapıyor sonrada diğerleri dunu upgrade yapıyor bazılarına göre geliştriyor ama bence kopyalıyor, honda ve tabiki tüm koreliler böyle.
Mercedes ve Porsche de bu ise el atti

Nissan Qashqai gerçekten çok guzel ve uzun sure liderligini koruyacak ama artik isi zorlasmaya basladi

- dilekk
- Platin Üye
sait_33 yazdı:dilekk yazdı:Tesekkur ederim ne kadar cok tebrik aldim bugun;) ogrencilerim ,velilerim ,okul kutlamalari ve forumdanda olunca cok sevindim.
Siz degerli ogretmenlerimizin kiymetini ATAmizdan sonra hiç kimse bilemedi malesef :(
Evet, 3 yil 11 aydir Portekizdeyim bu taraflara yolunuz duserse elimden geldigince yardimci olmaya çalisirim
Esim portekizde universite okudu insaat muhendisligi averio da. ;))
dilekk yazdı:sait_33 yazdı:dilekk yazdı:Tesekkur ederim ne kadar cok tebrik aldim bugun;) ogrencilerim ,velilerim ,okul kutlamalari ve forumdanda olunca cok sevindim.
Esim portekizde universite okudu insaat muhendisligi averio da. ;))
Aveiro guzel yerdir,benim esim de orda okumus Kimya Muhendisi

- dilekk
- Platin Üye

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir