Lastiğim Patladı, Kasko Için Fotoğrafını Çekmeyi Unuttum...
Lastiğim Patladı, Kasko Için Fotoğrafını Çekmeyi Unuttum...
Selam arkadaşlar,
Geçtiğimiz günlerde lastiğin taban ile yanak diye tabir edilen noktasından çivi veya benzeri bir cisim lastiği girmişti. Gittiğim tüm lastikçiler bunun tamirinin riskli olduğunu belirtince yeni lastik almaya karar verdim. Aynı gün Manisa ya yola çıkacak olduğumdan aceleyle lastiğin yenisini taktırdım ve yola çıktım.
Kaskoya lastik için başvurduğumda benden fotoğraf istediler. 1-2 gün sonra Lastikçiyi aradım ve lastiğin geri dönüşüme gönderildiğini öğrendim.
Yardımcı olabilecek biri var mı?
Lastik 215*55*18 Continental
Geçtiğimiz günlerde lastiğin taban ile yanak diye tabir edilen noktasından çivi veya benzeri bir cisim lastiği girmişti. Gittiğim tüm lastikçiler bunun tamirinin riskli olduğunu belirtince yeni lastik almaya karar verdim. Aynı gün Manisa ya yola çıkacak olduğumdan aceleyle lastiğin yenisini taktırdım ve yola çıktım.
Kaskoya lastik için başvurduğumda benden fotoğraf istediler. 1-2 gün sonra Lastikçiyi aradım ve lastiğin geri dönüşüme gönderildiğini öğrendim.
Yardımcı olabilecek biri var mı?
Lastik 215*55*18 Continental
12' Qashqai 1.5 DCI Black Edition + AVM

- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
Re: Lastiğim Patladı, Kasko Için Fotoğrafını Çekmeyi Unuttum
200-300 liralık lastik için beyan verip bir sene sonraki kasko priminizi yükseltmeye değer mi? bence bu ufak tutar için kaskoya başvurmayın. cebinizden ödeyin lastiği. sonraki sene kasko yaptırırken yüksek primlerle karşılaşmamış olursunuz.
ayrıca artık kaza ve beyan durumları direk sizin tc kimlik numaranıza işleniyor. dolayısı ile bu aracı satıp yeni bir araç alsanız bile geçmiş kaza durumlarınız hala sigorta şirketlerinin önünde oluyor ve bu da primlerin yüksek çıkmasına neden oluyor.
ayrıca artık kaza ve beyan durumları direk sizin tc kimlik numaranıza işleniyor. dolayısı ile bu aracı satıp yeni bir araç alsanız bile geçmiş kaza durumlarınız hala sigorta şirketlerinin önünde oluyor ve bu da primlerin yüksek çıkmasına neden oluyor.
Ömer Sirel
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir