Nissan Servisi aracımla kaza yaptı ve nissan merkez konu ile ilgilenmiyor

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
ozbilgin
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Qashqai
Meslek:

Nissan Servisi aracımla kaza yaptı ve nissan merkez konu ile ilgilenmiyor

Mesajgönderen ozbilgin » 08 Eki 2015, 17:47

Merhaba Arkadaşlar,

cumartesi günü servis işlemi için verdiğim 2014 1.2 qashqai tekna skypack aracımı nissan servisi resimdeki hale getirmeyi becerdi
neyse kazadır bir şekilde anlaşalım dedim,
sıfır araç verin bu arabanın kazasızının piyasa bedeli neyse aradaki farkı ödeyeyim dedim, (aynı aracı nissan şuanda 82 ye satıyor)
nissan ise tam bir ticari zeka örneği göstererek 20bin TL fark verirsem yenisi ile değiştirebileceklerini söyledi
daha ilk dakikadan yaptıklarına bakın, daha sonra değer kaybı için 1000 tl verelim 1500 tl verelim gibi komedi çevirdiler.

Nissan gülümseme hattı ise benzer bir üslup ile konunun kendileri ile ilgili olmadığını, oluşan değer kaybı ile ilgili bayiye bir şey diyemeyeceklerini söylediler, başının çaresine bak demeye getirdiler,
sanırım gülümseme hattını far değişimleri için aramak gerekiyor

nissan alırken bence 5 kez düşünün, yada size yardım etmeyeceklerini aklınızdan çıkarmayın

Resim

Kullanıcı avatarı
kaan2993
Gold Üye
Gold Üye
Meslek: İnşaat Mühendisi

Re: Nissan Servisi aracımla kaza yaptı ve nissan merkez konu ile ilgilenmiyor

Mesajgönderen kaan2993 » 08 Eki 2015, 23:13

çok geçmiş olsun gerçekten kötü bi durum. hangi servis olduğunu yazın bence bizimde başımıza gelmeden önlemimizi alalım

Kullanıcı avatarı
FelixCrail
Administrator
Administrator
Otomobil: Primera
Meslek: Filo Kiralama

Mesajgönderen FelixCrail » 08 Eki 2015, 23:48

Sıfır araç vermezler bunun peşinde boşa koşmayın. Tek yapacakları ücretsiz onarım. Nissan merkez de konu hakkında söylediklerinde haklı. Olay bayi ile alakalı tamamen. Nissan merkezin konu ile zerre alakası yok. Geçmiş olsun. Onarım yaptırtıp, 3-5 bakım ücretsiz yapmalarını talep edebilirsiniz.

Ömer Sirel
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA

Kullanıcı avatarı
ozbilgin
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek:

Mesajgönderen ozbilgin » 09 Eki 2015, 01:17

sıfır araç peşinde koştuğum yok aslında, ben onlara 2 seçenek sundum ya zararımı karşılayın yada aradaki fark ne ise onu ödeyeyim sıfırını verin
Para verip sıfır yapmak akıl işi değil zaten, 12000 tl verip sıfır yapsalar kapıdan çıkınca ve 2 ay sonra model yılından dolayı en az 6000 liranız uçmuş olur. kendileri paspası zorla hediye ediyorlar

kusura bakmayın ama nissan genel merkezin haklı olduğunu savunmanız çok yanlış, ben aracımı nissan markası altındaki,nissan tarafından yetkilendirilmiş lokasyona, nissan servis formu imzalayarak, nissan kıyafetli personele teslim ettim

bayi tabiki bu konuda 1. suçludur ama nissan bu iş benimle alakalı değil diyerek işten sıyrılamaz (yasal olarakta), nissan aracımı kullanırken garanti süresi içerisinde veya 10 yıl parça temini süresi içerisinde hersorunumda kendisi benim muhattabımdır

örnek veriyorum; servisle tartıştım ve adamlarda kızdı garantili olan aracı yapmıyoruz dedi, nissan banane git barış onlarla mı diyecek ? :) müşteri ilişkileri ne için var?

işin özü bence şudur; marka müşterisini 3 kuruş için bayiye satmadan arkasında durmalı ve konuyu çözme basiretini gösterebilmelidir ama tabi Türkiye şartlarında markalarda ortama uyum sağlayıp, bayi 3 tane daha fazla araba satar bende kazancıma bakarım sevdasıyla ve yasal sürecinde uzamasını lehlerine kullanarak müşterisine çok rahat "banane" diyebilmekte.

ülkemizde bunlara bu rahatlığı verecek yasal boşluklar doldurulmalıdır, yoksa marka markasına sahip çıkmaz bayi hatasına sahip çıkmaz
tabiki olanda tüketiciye olur, uğraşsın dursun işi gücü yok nasıl olsa.

Kullanıcı avatarı
NISTEC
Administrator
Administrator
Otomobil: Diğer
Meslek: Reklam
İletişim:

Mesajgönderen NISTEC » 10 Eki 2015, 11:47

Aynısı başıma gelse aynı tepkiyi verirdim bir müşteri olarak. İş bayide bitiyor ama genel merkezin de bununla ilgili bir planı olmalı. En azından bayiye bu gibi durumlar için bir yaptırımı olmalı sonuçta bu olaylar sürekli olan bir şey değil. Belki genel merkez ilgilenmeyecek görevi bu değil, olan durum bu belki ama olması gereken genel merkezin bu konuda duyarlı olması.

Nissan Club Türkiye

Kullanıcı avatarı
emre027
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: Memur

Mesajgönderen emre027 » 08 Kas 2015, 19:22

Nissan almak ne yazık ki dert sahibi olmak ile aynı şey
Geçmiş olsun

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir

oto anahtarı