QQ 2009 Benzinli ile Aranızdayım! ve ilk sorularım

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
gubaz
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Qashqai
Meslek:

QQ 2009 Benzinli ile Aranızdayım! ve ilk sorularım

Mesajgönderen gubaz » 27 Mar 2016, 16:51

Merhaba arkadaşlar

İlk kendimi tanıtmak isterim. ismim Mehmet. elektronik teknisyeniyim ve kendi işimi yapıyorum. Kesintisiz güç kaynakları satış servis bakım üzerine.

birkaç gün önce qq 2009 1.6 benzinli tekna modelini aldım. Aslında ASX almak için çok uğraşsamda qq görünce dayanamadım aldım :) genel olarak memnun kaldım.

Yarın BOSCH CAR SERVİSte genel bir bakım yaptıracağım. Eksiği gediği ne varsa değiştirteceğim.

Size birkaç sorum olacak şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

1- Almadan önce tekna paketini araştırmıştım ama sanırım yanlış hatırlıyorum yokuş kalkış desteği var diye aklımda kalmış. Yok mu? yoksa ben yokuş kalkışı kullanamadım mı?

2- Bluetooth var çok güzel işime yarıyor. ama ne usb girişi var araçda ne de aux. double teyp alıpda o kadar para yatırmak istemiyorum. mp3 yada telefonumu bağlayabileceğim bir sistem var mı? mesela eski aracımda teybi söküp birkaç yerinde kablo çıkışı alıp mp3üme bağlamıştım. tabi bu araca biraz para verince teybi sökmek istemem ama belki bir bilgisi olan vardır diye sormak istedim

3- En can alıcı ve can sıkıcı sorum. aracı motor soğukken ilk çalışltırdığımda ve vites geçişlerinde gaz pedalından ayağımı çekip debriyaja bastığımda devir yukarlara fırmalıyp tekrar normale iniyor. başına böyle birşey gelen var mı? kadosanda birkaç ustaya gösterdim biz anlamayız özel servisine götürün dediler. özel servisi aradım 120tl kontorl için istediler ve arızayı söylediğimde debriyaj baskı balatadandır dediler. bende BOSCH CAR SERVİSE gittim. ordaki usta zaten aracı yeni aldığın için genel bir bakımını yapalım sonra soruna odaklanırız dedi.

Şimdiden hoşbuldum. şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
Otomobil: Primera
Meslek: Primera P12 Tekna
İletişim:

Re: QQ 2009 Benzinli ile Aranızdayım! ve ilk sorularım

Mesajgönderen spoilerci » 27 Mar 2016, 19:51

Aleyküm Selam.
hoş geldiniz aracınız hayırlı olsun.
hoşçakalın, http://www.nissanclubtr.com ile kalın

HERKES HAYAL KURAR, AMA BAZILARI GERÇEKLEŞTİREBİLİR...
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]

Kullanıcı avatarı
barisergun
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: öğrenci

Mesajgönderen barisergun » 28 Mar 2016, 15:49

1- yokuş kalkış desteği yok.

2- usb veya sd kart girişi için makyajlı kasalardaki nissan connect sistemi gerekli. Aux girişi ise kol dayamanın içinde.
ResimResim

3- bu probleme bir cevabım yok maalesef.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı avatarı
gubaz
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek:

Mesajgönderen gubaz » 28 Mar 2016, 16:11

Cevap için teşekkürler. benim araçda aux girişide yok maalesef. başka birşeyler yapmam lazım.

sorun içinde bakımları için hava yağ kabin filitreleri, yağ ve fren hidrolik değişimi yapıldı. bujiler debriyaj baskı balata temiz sorun yok dediler. boğaz kelebeğini çok kirliydi temizledim dedi. ama ayar yapılması lazımmış kendisi yapamamış bi arkadaşım var bigün gel orda yaparız dedi. ama hala devir vites geçişlerinde yükselip tekrar düşüyor

Bakalım zamanla olmadı ayarda yaptırırım

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir

oto anahtarı