lastik basınç ölçümü.
lastik basınç ölçümü.
Qashqai 1.2 X-Tronic Skypack - 2017 FL
Re: lastik basınç ölçümü.
Qashqai 1.2 X-Tronic Skypack - 2017 FL
Lastik basınç sıfırlama olayı şöyle,
Diyelim ki siz lastiklerinizin basıncını 33 - 30 olarak şişirdiniz, sensörler bu basıncı 33-30 olarak ölçmeye bilir fakat lastiğiniz de 33-30 hava vardır. eğer siz 33-30 basıp lastik basıncını sıfırlarsanız bundan sonra gerçekte 33-30 dan düşüş olursa sensörde kendi ölçtüğüne ayarlı olduğundan sensörün ölçtüğünde de düşüş tesbit edileceğinden, sistem lastik basıncınızın düştüğüne dair uyarı verecektir.
Biraz zor oldu ama anlata bildim mi bilemedim!!!
1.6 130 hp DCI
X- Tronic.
Tekna
Necvox Dvn -P 1106 Multimedya
Tapaltalktan bir türlü giriş yapamıyorum. Admin okuyorsan nedenini yaz.
1.6 130 hp DCI
X- Tronic.
Tekna
Re: RE: Re: lastik basınç ölçümü.
GKY yazdı:eğitim şart...
Neden öyle söylediniz? Yanlış bir şey mi yazdım? Yukarıda arkadaş bazı değerler vermiş doğru değerler onlar mı?
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Re: RE: Re: lastik basınç ölçümü.
avantis yazdı:GKY yazdı:eğitim şart...
Neden öyle söylediniz? Yanlış bir şey mi yazdım? Yukarıda arkadaş bazı değerler vermiş doğru değerler onlar mı?
İlk mesajınızda kendinizi tanıtsanız, selam verseniz, admine de ....yaz diye emir vermeseniz..... gibi gibi... Hani eğitimci siniz ya daha uygun olurmuydu ki !!
1.6 130 hp DCI
X- Tronic.
Tekna
Re: RE: Re: RE: Re: lastik basınç ölçümü.
GKY yazdı:[quote="avantis"][quote="GKY"]eğitim şart...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/quote]
İlk mesajınızda kendinizi tanıtsanız, selam verseniz, admine de ....yaz diye emir vermeseniz..... gibi gibi... Hani eğitimci siniz ya daha uygun olurmuydu ki !![/quote]
Evet o konuda haklısınız. Lakin mobilde forumu tarayıcı ile takip etmek zor . Tapatalktan da giriş yapamıyorum uygun olmasa da öyle yazdım. Tapatalkın eski sürümünü kullandığım için giriş yapamıyormuşum ve onu hallettim. Artı admine mail olarak yazdım. Aracı yeni aldığım için internette araştırma ve kitapçığına bakma fırsatım olmadı. Sizin bilgi sahibi olabileceğinizi düşündüm. Kelimelere takılacağınızı düşünemedim.
Benim aracın şoför kapısı tarafında yazılan değerleri paylaşayım belki birinin işine yarar.
Aracımın faturasındaki model ismi
NISSAN QASHQAI 1.2 VISIA X-TRONIC
Lastik ölçüleri:215/65R16

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir