2013 qashqai otomatik tekna mi 2013 toyota auris mi
2013 qashqai otomatik tekna mi 2013 toyota auris mi
Arkadaslar merhaba bu foruma yeni üye oldum onun için pek bilmiyorum böyle bir konu açıldı mi. .Arkadaşlar ben 2013 qashqai tekna otomatik ve 2013 toyota auris otomatik arasında kararsız kaldim ikinci el istediğim güzel bir aracım olsun istiyorum ama hangisine karar verecegimi bilemiyorum. .birde arac fiyatları yüksek malum onun için araçların her ikiside benzinli ve lpg takicam. .sizce hangisini tercih etmeliyim. .qashqai hep istedim ama yokuslarda gitmiyormus hepsi mi öyle acaba. .Bu yokuş durumu beni düşündürüyor. ayni durum lpg den dolayi ki auriste de olur mu .kullananlar bilenler cevap verirse memnun olurum teşekkürler
- 1Nissan1İnsan
- Silver Üye
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: Pazarlama
Re: 2013 qashqai otomatik tekna mi 2013 toyota auris mi
merhaba, 2016 mayıs ayından beri 2012 Tekna cvt kullanıyorum. Atmosferik motor ve cvt şanzuman olması performans beklenmemesi gerektiğini söylemek isterim. Araba 1350 kg civarında . D modunda normal ve sport modu var. Rampalarda L modunda kullanılıyor. Bu üç vites modunu sürüş sırasında trafiğe göre aktif olarak kullanıyorum. At sahibine göre kişner. Bu vitesleri aktif olarak kullanılmazsa memnuniyet olmayacaktır. Bu aracı alıp GT-R performansı bekleyen arkadaşlar çıkıyor. Araç ağır olduğu için dur kalk trafiklerde sport modunun seri olmasından dolayı kullanıyorum. yol açıldığında normal moda geçirip cruise kullanıyorum (bu ekstra konfor ve yakıt tasarrufu). suv crossover vs diye geçiyor konfor için alınan araçların manuel vites alınması bana mantıklı gelmiyor. Suv'a bin vitesi çorba gibi karışıtır. Yıllık kullanım km nizi bilmiyorum. 15.000 km altında ise hiç Lpg ye girmeyin orijinalini bozmayın aracın. İstanbul şehir içi 8,5-9 Lt arasında yakıt değeri veriyor. Uzun yolda 6-6,5 litre.
Genel anlamda Qashqai konfor ve prestij aracı olarak memnun kalırsınız.
Benzinli Dizel maddi farkını alttaki linkten yapabilirsiniz.
http://www.dizelmi-benzinlimi.com/2016/ ... n.html?m=1
Genel anlamda Qashqai konfor ve prestij aracı olarak memnun kalırsınız.
Benzinli Dizel maddi farkını alttaki linkten yapabilirsiniz.
http://www.dizelmi-benzinlimi.com/2016/ ... n.html?m=1
2012 Qashqai Tekna CVt 1.6 Benzin
117 bg /6000 dev/dak
158 Nm /4400 dev/dak
117 bg /6000 dev/dak
158 Nm /4400 dev/dak
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir