Vites sorunu

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
İbrahim noyin
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Qashqai
Meslek: Ticaret

Vites sorunu

Mesajgönderen İbrahim noyin » 22 Eki 2017, 23:15

Selâmün aleyküm bende 3 gün once izmir nissan borovali bayiden nissan qashqai 1.5 dizel desing pack arac aldım sıfır yalnız şöyle bi durum var 3 cu viteste gaza basarken viteste bir hafif kıpırdama görüyorum sadece 3 cu viteste neden acaba yardım lütfen

Kullanıcı avatarı
Ally_07
Administrator
Administrator
Otomobil: Micra
Meslek: Üniversite Öğr. Gör.

Re: RE: Vites sorunu

Mesajgönderen Ally_07 » 23 Eki 2017, 23:25

İbrahim noyin yazdı:Selâmün aleyküm bende 3 gün once izmir nissan borovali bayiden nissan qashqai 1.5 dizel desing pack arac aldım sıfır yalnız şöyle bi durum var 3 cu viteste gaza basarken viteste bir hafif kıpırdama görüyorum sadece 3 cu viteste neden acaba yardım lütfen
Vites kolu mu kıpırdıyor? Eğer öyleyse bir boşluk oluşmuştur, bildiğim kadarıyla basit bir müdahale ile giderilebiliyor o durum ama o kadar da önemli bir sorun değil.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"İyi şoför yolcularını tedirgin etmeden konforlu ve güvenli şekilde gidecekleri yere ulaştıran şofördür" İmza Babam

Kullanıcı avatarı
İbrahim noyin
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Qashqai
Meslek: Ticaret

Re: Vites sorunu

Mesajgönderen İbrahim noyin » 23 Eki 2017, 23:59

Evet sadece 3 cu viteste gaza bastığında kipirdiyor aracim daha 50 klm de bu normal mi sizce..

Kullanıcı avatarı
Ally_07
Administrator
Administrator
Otomobil: Micra
Meslek: Üniversite Öğr. Gör.

Re: RE: Re: Vites sorunu

Mesajgönderen Ally_07 » 24 Eki 2017, 09:58

İbrahim noyin yazdı:Evet sadece 3 cu viteste gaza bastığında kipirdiyor aracim daha 50 klm de bu normal mi sizce..
Vites kolunda ufak bir boşluk olmalı, bu durum normalde çok önemli değildir. Tabi tam yaşamadan ve ya başka bir qq ile mukayesesini yapmadan böyle internet üstünde yorumlamak yeterli olmayabilir. Madem aracınız garantili servise bi kontrole gidip durumu anlatın bence. Iciniz rahat etsin. Belki de önceki mesajimda dediğim gibi ufak bir müdahale ile o boşluk giderilebilir.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"İyi şoför yolcularını tedirgin etmeden konforlu ve güvenli şekilde gidecekleri yere ulaştıran şofördür" İmza Babam

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir

oto anahtarı