2014 yeni nissan note tekna 1.2
2014 yeni nissan note tekna 1.2
Aranıza istanbuldan katılıyorum. Kısmetse ve fikrim degişmezse 1 hafta içinde 2014 yeni nissan note tekna paket araç almayı düşünüyorum. Benzinli ve 1.2 motoru tercih edicem.
Note ilgili tek sorum 1.2 motor performans açısından beni çok üzer mi ? Birde 3 silindirli olmasının eksi yönleri var mıdır ? Motor ömrü gibi...
Saygılar
Re: 2014 yeni nissan note tekna 1.2
DİZELİNİ TAVSİYE EDERİM ..ARAC COK FERAH KULLANIŞLI BENİ EN RAHATSIZ EDEN YÖNÜ SU AN İTİBARİ İLE İÇERDEKİ SESİN FAZLA OLUŞU SESLİ CALIŞMA DİYELİM VE İÇ MALZEME KALİTESİ CANIMI SIKAN TARFALARI GENEL HATLARI İLE COK MEMNUNUM SIFIRI 59,500 TL OLAN Bİ ARAC BENCE 2.EL TEMİZ ALMAK EN MANTIKLISI
SATABİLİRİM DÜŞÜNÜRSEN ....DAHA İLAN VERMEDİM NAKİT İHTİYACIMDAN SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM ...
- 2015 note 1.2
- NissanClubTr
- Otomobil: Note
- Meslek: muhendis
2015 note 1.2 yazdı:1.2 performansı gayet iyi beygir-performans karsilastirmasi yaptiginizda anlicaksiniz bi aractan once 124 beygir cruze kullaniyordum cruze ile 2. Vitesle ciktigim rampalari bu aracimla 3. Vitesle cikabiliyorum kisacasi....
Taktir ettim bu 1.2 motoru. Bende 1 hafta önce aldım gayet memnunum. Çok dik ve uzun olmayan bir yokuşta 5 kişi 3. viteste çıktım. Dik ve Uzun bir yokuşta da 3 kişi ile 3. vitesle çıktım. E daha ne olsun.
“Nissan Note Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir