visia ön sis farı nasıl acilir
visia ön sis farı nasıl acilir

Re: visia ön sis farı nasıl acilir
- mehmetunkun
- Silver Üye
- Otomobil: Note
- Meslek: öğretmen
- spoilerci
- MODERATOR
- Otomobil: Primera
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
- mehmetunkun
- Silver Üye
mehmetunkun yazdı:Çünkü visialarda sis farı yok..Teknalarda olan kol takılmalı...Yine de kolları karşılaştırmak lazım emin olmak için...eski note için diyorum
mehmet bey cevabiniz icin tesekkur ederim dediginiz gibi visia da siz fari yokmuş sis lambasi yerine gunduz lambalari var kontagi acinca direk gunduz fari yaniyor benim anlamadigim arka sis varda ön sis niye yok çözüm yok gibi çünkü ikisi tamamen farkli
- mehmetunkun
- Silver Üye
sercan06 yazdı:mehmetunkun yazdı:Çünkü visialarda sis farı yok..Teknalarda olan kol takılmalı...Yine de kolları karşılaştırmak lazım emin olmak için...eski note için diyorum
mehmet bey cevabiniz icin tesekkur ederim dediginiz gibi visia da siz fari yokmuş sis lambasi yerine gunduz lambalari var kontagi acinca direk gunduz fari yaniyor benim anlamadigim arka sis varda ön sis niye yok çözüm yok gibi çünkü ikisi tamamen farkli
benim araç eski kasa...siz yeni kasa tekna note ile sizdeki o kolu karşılaştırın...resimde işaretli yer sis farı için...ikinci el mi aldınız aracı?
sercan06 yazdı:arkadaşlar yeni note kullanicisiyim ön sis farini farlar açıkken acamiyorum farlar kapalıyken kendi otomatik yanıyor buna nasıl bi çözüm buluruz teşekkür![]()

“Nissan Note Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir