Motor Kulağı Yedeğini Nasıl Bulurum
Motor Kulağı Yedeğini Nasıl Bulurum
aranıza yeni katıldım.
Bende 2014 model note var. Ne yazık ki araçta çok titreme var. Sorunu çözme umuduyla tamirciye gittim; motor kulağı dedi.
Ne kadar araştırdık, nafile. Maalesef e12 ye uyan bir motor kulağı bulamadık.
Bu parçayı nsıl ya da nereden bulurum, bir öneriniz varsa çok sevinirim.
Re: Motor Kulağı Yedeğini Nasıl Bulurum
Hocam cevap için teşekkürler şanzıman takozunu değiştirip deneyeceğim, ama olmazsa da Facebook'ta bir arkadaş Micra kulağının uyduğunu söylemişti, sadece altına iki cm pul yaptırdım çözdüm dedi ama olur mu tabi bilemedim. Benim canımı sıkan konu 10 yaşını yeni doldurmuş bir araçta parça problemi yaşanması, yetkili servis ile görüştüm parça gelmesi de garanti değil, siparişi oluştururuz İstanbul merkez onay verirse gelir ama parça yoksa paranızı iade ederiz dediler. Gerçekten çok beğenerek satın aldım ama giderek soğumaya başlıyorum. Başka markalarda 2-3 bin TL'ye mal olan bi parçaya 55 bin TL veriyoruz ama hala gelecek mi garanti değil.Alisakir yazdı:E12 kasa yağlı motor kulağı yetkili servis harici bulmanız imkansız. Parça fiyatı da vibrasyon takozu ile birlikte 53.000tl gibi bir rakam parça kodu ise 11220P’dir. Ama motor vibrasyonunu çok etkilemez altta şanzımanın yanında bir başka alt kulak var veya yağlı kulağa bağlı vibraayon takozu var onlar daha yüksek ihtimaldir. Vibraayon takozunun ise parça kodu 11350V’dir. Onu türkiye de bulabilirsiniz.
“Nissan Note Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir