2005 micra1.2 rolantiyi düşüremiyorum napmalıyım
2005 micra1.2 rolantiyi düşüremiyorum napmalıyım
Arkadaşlar öncelikle şimdiden yardımlarınız için tşk ederim. Bundan 4-5 ay önce 2005 model micra 1.2 3 kapılı bir araç aldım eşime. Aldıkdan sonra bakımlarını yaptırmak için sanayiye götürdüm. Yağını suyunu filtrelerini bujilerini değiştirtdim. işlemler bittikden sonra tekrar çalıştırdığımızda aracın rölantisinin yükseldiğni gördük. Usta bilgisayara takdı sağını solunu temizledi bilmemne ama bi türlü rölantisini düşüremedik. Motor kapağının altında hava kelebeğinin olduğu bir parçası var en son ondan olduğunu söyleyerek onun 2. elini buldu getirtdik takdık ama yine bir düzelme yok. En son ben ustayla baya bi tartıştım. Sağlam getirdiğim araba arızalandı yani. Rolanti 1700-1800 den aşağı düşmüyordu. Aldım arabayı yetkili servise götürdüm. Servisde bu tür işlemlerden sonra bilgisayardan resetmi ne atılıyormuş o işlemi yaptı geçeceğini düşünerek. ama olmadı. Bırakmamı istediler aracı. 2- 3 günde orda kaldı araç. <sonrasında aracın motor kapağının ve hava klepesinin değiştirlmesi gerektiğini söylediler. ve bunlarında 4bin küsür para istediler. Aracı ben zaten 15 civarı aldım 3te 1 kadar masraf çıkartıyolar. Bende tabiiki yaptırmadım. Araca doğru dürüst hala binemiyoruz. Ben Eskişehir deyim. Ve bu sorunuda nasıl çözüleceğinide bilemiyorum. 4000tl de masraf yapmak istemiyorum. Açıkçası servisinde çok bilinçli olduğunu düşünmüyorum. Deneme yanılmayla yapmaya çalışıyolar işte. Bu aracın hava klepesinin de öyle kolay bozulacak bişi olmadığını duydum sağdan soldan sonra zaten. Yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum.
Şİmdi sizlere sormak istediğim, başına böyle bir olaya gelen varmı aranızda bun u öğrenmek istiyorum. Napabilirim????
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
Re: LÜTFEN YARDIM ÇOK ACİL
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- etap nissan
- Platin Üye
- Otomobil: Patrol
- Meslek: otomotiv