Micra boya kodu
Micra boya kodu

- Ally_07
- Administrator
- Otomobil: Micra
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: RE: Micra boya kodu
selcuk76 yazdı:Benim 2006 "ateş kırmızı" micranın sağ ön kapı direğinde ki tanıtım etiketi silinmiş. Boya kodunu öğrenemiyorum. Aynı renk k12 micrası olan arkadaşlar boya kodunu bana söyleyebilir mi? O koda göre rötüş boyası sipariş edeceğim. Şimdiden teşekkür ederim.
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/22/d107bb9f96607b924ded018ed56faba9.jpg[/img]
Acaba bizimki ile aynı mıdır? Yoksa hem K12 hem aynı renk araç sahibi bir üye bulmamız gerekecek..
Note Edge cihazımdan tapatalk ile gönderdim, hatalar affola
Re: Micra boya kodu
GT-I9301I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- Ally_07
- Administrator
selcuk76 yazdı:Bugün bir arkadaşın aynı renk arabasından baktım boya kodu A32 imiş. Ilgilenen herkese teşekkürler.
Sorununuzun çözülmesine sevindim. O arkadaşımız da forumumuza üye mi, değilse olsun ki böyle durumlarda dayanışmamız artsın :-)
Aslında ben size bununla ilgili bir PM yollamıştım, okuyabildiniz mi?. Kodun yazdığı yeri tam tarif edebilir misiniz, çünkü sizin belirttiğiniz yerde ben bulamadım ve acaba K13'lerde farklı bir yerde mi diye merak ettim şimdi.
- Ally_07
- Administrator
Re: RE: Re: Micra boya kodu
selcuk76 yazdı:Boya kodu sağ kapı direğin de bulunan etiket üzerinde var. Sağ on kapıyı açınca direk üzerinde gözüküyor. Arkadaş diye söylediğim 70 yaşlarında bir abim iz. Market oto parkında görünce rica ettim. Oda yardimci oldu. [WHITE SMILING FACE]
Allah Allah ben de baktım oraya ama öyle bir etiket yoktu. Ya bizimki düşmüş ya da K13'lerinki başka yerde. Mesela sol ön kapı için tarif edilen yerde lastik bilgileri var ama etiketi kağıt gibi birşeydi hatta köşesi kalkmıştı da uhu ile yapıştırdım. Du bakalım hafta sonu bi daha bakayım detaylıca.
Amca iyi denk gelmiş, fahri üye ilân edelim bari

Note Edge cihazımdan tapatalk ile gönderdim, hatalar affola
- spoilerci
- MODERATOR
- Otomobil: Primera
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
“Nissan Micra Forum” sayfasına dön