K13 Micra CVT frene basınca gelen ses
- aydingokce
- NissanClubTr
- Otomobil: Diğer
- Meslek:
K13 Micra CVT frene basınca gelen ses
2 ay önce aldığım Micra CVT'de frene basınca beni rahatsız eden bir ses geliyor. Böyle harrr diye tarif edebileceğim bir ses. Servise gösterdim, balata tozundan kaynaklanıyor, temizledik deyip gönderdiler. Gerçekten de servisten çıktığımda ses kesilmişti, ama eve gidene kadar ses yine başladı. Eskşi sözlükte frene basınca ses sıkıntısı yaşayan kullanıcıların yine aynı şekilde tozdandır diye gönderildiğini, ancak üsteleyen müşteriye garantiden değişim yaptırıldığını okudum. Hatta yazan kişiye mesaj attım ama cevap gelmedi. Bu konuda bir bilgisi ya da tecrübesi olan kimse var mı? Daha yepyeni aracımdan soğudum resmen bu ses yüzünden

Re: K13 Micra CVT frene basınca gelen ses
aydingokce yazdı:Merhaba,
2 ay önce aldığım Micra CVT'de frene basınca beni rahatsız eden bir ses geliyor. Böyle harrr diye tarif edebileceğim bir ses. Servise gösterdim, balata tozundan kaynaklanıyor, temizledik deyip gönderdiler. Gerçekten de servisten çıktığımda ses kesilmişti, ama eve gidene kadar ses yine başladı. Eskşi sözlükte frene basınca ses sıkıntısı yaşayan kullanıcıların yine aynı şekilde tozdandır diye gönderildiğini, ancak üsteleyen müşteriye garantiden değişim yaptırıldığını okudum. Hatta yazan kişiye mesaj attım ama cevap gelmedi. Bu konuda bir bilgisi ya da tecrübesi olan kimse var mı? Daha yepyeni aracımdan soğudum resmen bu ses yüzünden
Öncelikle geçmiş olsun umarım ciddi bir sorun değildir ki öyle görünüyor, bende de CVT Micra var böyle bir ses sorunu yaşamadım, siz yeniden servise gidin isterseniz bu sefer farklı bir yerden kaynaklandığını anlarlar umarım
- Ally_07
- Administrator
- Otomobil: Micra
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
drpan yazdı:merhaba benim araçta da p konumundayken kontak açık frene basıldığında ve bırakıldığında şanzımandan şıkırt diye bir ses geliyor. Sizlerin araçlarında da oluyor mu acaba..
Şu başlığa bir göz atın viewtopic.php?f=16&t=3617
- yusuf_1977
- Silver Üye
- Otomobil: Micra
- Meslek: Export
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
“Nissan Micra Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir