Micra K13 'e Port Bagaj taktıran (tavan bagajı) var mı?

(K11) (K12) (K13) Micra otomobiliniz için
Kullanıcı avatarı
engobe
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Micra
Meslek: Mimar

Micra K13 'e Port Bagaj taktıran (tavan bagajı) var mı?

Mesajgönderen engobe » 21 Mar 2016, 11:09

Merhaba.

Haziran ayında match donanımlı düz vitesli micra aldım :) Fakat şimdi ailemize yeni bir üyenin katılmasıyla Micranın bagajı bize küçük gelmeye başladı. Şimdi Bagaj sorunun çözmek için port bagaj alacağım veya daha büyük bagajlı olan Fiat 500 L için kendimi zorlayacağım.

Forumda port bagaj kullanan arkadaşlar veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar aklımdaki sorulara cevap verirlerse çok sevinirim.

1. Port bagaj güvenilir mi? Ani frenleme veya hareketlerde araçtan ayrılır mı?

2. Araca zarar veriyor mu?

3. Taktırdıktan sonra seyir halinde iken port bagajdan ses veya tıkırtı geliyor mu?

4. Eşya yüklemek kolay oluyor mu? Kullanımı kolay mı? Tavsiye edebileceğiniz markalar var mı?

5. (son) Aracın estetik olarak görüntüsünü bozuyor mu? (Aslında station wagon gibi uzun tavanlı araçlarda güzel durduğunu düşünüyorum. Ancak micra gibi küçük araçlarda pekte estetik bir görüntü vemediği kanısındayım. Belki de gördüklerim pek kaliteli port bagaj ve tavan atkısı olmadığı için de olabilir.)

İlginize şimdiden teşekkür ederim...

Kullanıcı avatarı
yusuf_1977
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: Export

Re: Micra K13 'e Port Bagaj taktıran (tavan bagajı) var mı?

Mesajgönderen yusuf_1977 » 27 Mar 2016, 22:40

Merhaba tamamen ayni durumdayiz bende fiat 500 dusundum ama parayi ona harcamaya degmez portbagaj kullanmak cok mantikli en iyisi cikma thule marka almak yada 300 tl civarina yerli yapimlardan almak ben bebek arabasini bagaja sigdirabilirsem( bebe confort loola )portbagajla yetinecegim link bulursam paylasirim

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı avatarı
engobe
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: Mimar

Mesajgönderen engobe » 29 Mar 2016, 15:40

yusuf_1977 yazdı:Merhaba tamamen ayni durumdayiz bende fiat 500 dusundum ama parayi ona harcamaya degmez portbagaj kullanmak cok mantikli en iyisi cikma thule marka almak yada 300 tl civarina yerli yapimlardan almak ben bebek arabasini bagaja sigdirabilirsem( bebe confort loola )portbagajla yetinecegim link bulursam paylasirim

http://www.bagajmarket.com/kampanya.html

Yukarıdaki linkte bazı modeller var. Bence bu konuda ucuza kaçmamak gerektiğini düşünüyorum. Ani hareketlerde uygun olmayan ürünün tehlike yaratabileceğini düşünüyorum.

Ben tercihimi 500 L alarak kullandım. Deneyimlerimi daha sonra paylaşırım.

İyi sürüşler dilerim.

Kullanıcı avatarı
Ally_07
Administrator
Administrator
Meslek: Üniversite Öğr. Gör.

Mesajgönderen Ally_07 » 29 Mar 2016, 17:35

engobe yazdı:
yusuf_1977 yazdı:Merhaba tamamen ayni durumdayiz bende fiat 500 dusundum ama parayi ona harcamaya degmez portbagaj kullanmak cok mantikli en iyisi cikma thule marka almak yada 300 tl civarina yerli yapimlardan almak ben bebek arabasini bagaja sigdirabilirsem( bebe confort loola )portbagajla yetinecegim link bulursam paylasirim

http://www.bagajmarket.com/kampanya.html

Yukarıdaki linkte bazı modeller var. Bence bu konuda ucuza kaçmamak gerektiğini düşünüyorum. Ani hareketlerde uygun olmayan ürünün tehlike yaratabileceğini düşünüyorum.

Ben tercihimi 500 L alarak kullandım. Deneyimlerimi daha sonra paylaşırım.

İyi sürüşler dilerim.

Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz ve verdiğiniz link oldukça iyiymiş, teşekkürler. Biz de bu aracımıza değil ama Babam'ın 2014 yeni kasa Fiat Panda'sına düşünüyoruz. Dediğiniz gibi hassas bir konu, "olsun da nasıl olursa olsun" denilebilecek bir durum kesinlikle olmamalı. Bagaj imkanının arttırılması yanında güvenlik konusu da önemli. Benim de acaba zayıf motorlarda yakıt tüketimini olumsuz mu etkiler acaba diye bir terddüdüm var. Sonuçta sürtünme artıyor, üstelik araç yükü de artmış olyor. Babamın aracı da 1.2 75 Hp motora sahip, bakınırken öyle bazı olumsuzluklar olabileceğini fark ettim. Sizinki kaç kg yük kapasitesine sahip acaba? Yakıt tüketimi (rüzgar sürtünmesi ile) artışı hissettiniz mi?

"İyi şoför yolcularını tedirgin etmeden konforlu ve güvenli şekilde gidecekleri yere ulaştıran şofördür" İmza Babam

Kullanıcı avatarı
yusuf_1977
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: Export

Mesajgönderen yusuf_1977 » 29 Mar 2016, 17:48

Karsilastirmalariniz cok ilginc thule almak 1000 tl ,500L icin 15.000 tl en az fark vermek lazim micra mi 500L mi diye karsilastirma daha anlamli olabilir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

“Nissan Micra Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

oto anahtarı