2005 K12 NİSSAN MİCRA Yardım & Destek
- cihanyldrm
- NissanClubTr
- Otomobil: Micra
- Meslek: müzisyen
2005 K12 NİSSAN MİCRA Yardım & Destek
Merhabalar Değerli Nissan Micra K12 kullanıcıları ,
Öncelikle 2004 model Micra aracımı alalı henüz 15 gün oldu . İlk bakıştaki değerlendirmeme göre doğru tercih. 3 kişilik ideal bir Aile aracı . 15 gündür kullanıyorum fakat yakıt sarfiyatı bana biraz çok geldi.Bu konuda neler yapabilirim ,burada paylaşmanızı rica ediyorum.Ayrıca yağ konusunda İstanbul şartlarında ne tavsiye edersiniz..
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .
SAYGILARIMLA
Öncelikle 2004 model Micra aracımı alalı henüz 15 gün oldu . İlk bakıştaki değerlendirmeme göre doğru tercih. 3 kişilik ideal bir Aile aracı . 15 gündür kullanıyorum fakat yakıt sarfiyatı bana biraz çok geldi.Bu konuda neler yapabilirim ,burada paylaşmanızı rica ediyorum.Ayrıca yağ konusunda İstanbul şartlarında ne tavsiye edersiniz..
SAYGILARIMLA
- Ally_07
- Administrator
- Otomobil: Micra
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: RE: 2005 K12 NİSSAN MİCRA Yardım & Destek
cihanyldrm yazdı:Merhabalar Değerli Nissan Micra K12 kullanıcıları ,
SAYGILARIMLA
Konuyu açmadan önce yakıt tüketimi için http://www.nissanclubtr.com/forum/viewtopic.php?t=2803 ve yağ için de http://www.nissanclubtr.com/forum/viewtopic.php?t=3378 linklerindeki başlıkları incelediniz mi acaba?
Bu nedenle konuyu kilitliyorum.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"İyi şoför yolcularını tedirgin etmeden konforlu ve güvenli şekilde gidecekleri yere ulaştıran şofördür" İmza Babam
“Nissan Micra Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir