Micra K13 Modifiye ve Aksesuar Uygulamaları
Re: Micra K13 Modifiye ve Aksesuar Uygulamaları
bu arada onceki sayfalarda Çin'den aldığınız ufak tefek aksesuarlardan da sipariş verdim onumuzdeki 1-2 ay içinde elimde olur umarım

- Ally_07
- Administrator
- Otomobil: Micra
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: RE: Re: Micra K13 Modifiye ve Aksesuar Uygulamaları
justorcun yazdı:ön cam için gümüş rengi güneşlik alacağım ama 2 ölçüde satılıyor. bizim camı ölçtüğümde 108x58cm gibi olduğunu gordum. daha once sipariş veren varsa hangi olcu bizim araçlar için uyumlu? sanırım kücük olanı 130x60cm olarak satılıyor
Küçük olan evet.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- Ally_07
- Administrator
Ön/üst panjur

Ön kapı eşik

Arka kapı eşik

- Ally_07
- Administrator

NİSSAN MİCRA K13 YEDEK PARÇA
- Ally_07
- Administrator
Re: RE: NİSSAN MİCRA K13 YEDEK PARÇA
Esenli01 yazdı:Merhabalar arkadaşlar nissan micra 2012 passion cvt aracımın değişmesi gereken parçalarına servis işçilik dahil 3200 TL fiyat çıkardı..Serviste yaptırmayı düşünmüyorum..Aracımın sağ ve sol alt salıncakları değişicek, 2 adet ön fren diskleri değişecek ve Ön Fren balatası değişecek...Ben internette sağ ve sol alt salıncaklar için DELPHİ marka buldum adedi 168 TL den 336 TL yapıyor..Bu marka iyimidir..Ön fren diskleri ve Ön Fren balatası içinde marka fiyat yardımı bekliyorum..Kısacası bu değişecek parçalardan kaliteli veya beni üzmeyecek kalitede olan parçaları en uygun fiyata nereden alabilirim..Yardımlarınızı bekliyorum...
http://www.nissanclubtr.com/forum/viewtopic.php?p=34848#p34848 linkindeki mesajimda balata ve disk için yetkili servis fiyatı ve orijinal parça numaralarının yer aldığı resimler var (hatta balata değişim işçiliği fiyatını da ayrıca belirtmiştim). Buna göre dışarıda arayacağınız parçalar için bir kıyaslama yapabilirsiniz. Salıncak konusunda bir bilgim yok. Forumda da ayrıca aratabilirsiniz aslında. Sonuç konusunda bilgilendirebilirseniz çok faydalı olur.
- Gökhan Sky
- Silver Üye
- Meslek: Mühendis
- Ally_07
- Administrator
Gökhan Sky yazdı:K13 Makyajlı model Micra aracım için egzoz ucu bakıyorum. Ucu boş ve çirkin duruyor.
Aslında aksesuar kataloğunda güzel bir egzoz ucu var. Fakat servise sorduğumda bir geri dönüş yapmadılar.
Daha önce bu uygulamayı yaptıran oldu mu ? Egzoz çıkış çapı kaç mm'dir?
Sanayi sitelerindeki aksesuvarcılara bakabilirsiniz. Ben daha önceki arabama oradan almıştım , çok da iyi çıktı. Çeşit bol ve fiyatları da oldukça makul oluyor. Montajı da zarar vermeden yapıyorlar (seçtiğiniz modele göre tabi). Sadece krom kaplı olmasına dikkat edin, ileride paslanma yapmasın.
- Gökhan Sky
- Silver Üye
Ally_07 yazdı:Gökhan Sky yazdı:K13 Makyajlı model Micra aracım için egzoz ucu bakıyorum. Ucu boş ve çirkin duruyor.
Aslında aksesuar kataloğunda güzel bir egzoz ucu var. Fakat servise sorduğumda bir geri dönüş yapmadılar.
Sanayi sitelerindeki aksesuvarcılara bakabilirsiniz. Ben daha önceki arabama oradan almıştım , çok da iyi çıktı. Çeşit bol ve fiyatları da oldukça makul oluyor. Montajı da zarar vermeden yapıyorlar (seçtiğiniz modele göre tabi). Sadece krom kaplı olmasına dikkat edin, ileride paslanma yapmasın.
Çok sırıtmasın istiyorum. Birde kesme biçme kaynak yapılıyor. Geçmeli direk uyan bir model bulursam iyi olacak.
- Ally_07
- Administrator
Gökhan Sky yazdı:Ally_07 yazdı:Gökhan Sky yazdı:K13 Makyajlı model Micra aracım için egzoz ucu bakıyorum. Ucu boş ve çirkin duruyor.
Çok sırıtmasın istiyorum. Birde kesme biçme kaynak yapılıyor. Geçmeli direk uyan bir model bulursam iyi olacak.
Ben de sizinle aynı titizlikte bir kullanıcıyım diyebilirim, yaptırırken bu konuya özellikle dikkat etmiştim. Eğer uygun bir model tercih ederseniz ve montajını yapan kişi de titizlik gösterirse sırıtmıyor. Zaten servisten alacağınızla sanayiden alacağınızın montaj mantığı farklı olmaz diye düşünüyorum. Sadece sanayide sağlam olması açısından görünmeyecek kısmını kaynaklıyorlar ve üzerini de özel egzos boyasıyla boyuyorlar fark edilmiyor. Belki serviste de aynı şekilde yapacaklardır. Çünkü ucu krom kaplı şekilde bir ön susturucuyu komple almadığımız için sonuçta küçük bir parça mevcut boru ucuna monte edilecek ve bunu da sadece 3 vida ile dıştan sıkıştırmalı yapacaklardır (sonuçta sıcak bölge olduğu için conta falan kullanılamaz diye düşünüyorum). Ben deneyimlerimi aktarayım da tabi karar sizin. her durumda sonucu buradan mümkünse de fotoğraflı olarak paylaşabilirseniz çok memnun oluruz.
- Gökhan Sky
- Silver Üye
Ally_07 yazdı:Gökhan Sky yazdı:Ally_07 yazdı:
Ben de sizinle aynı titizlikte bir kullanıcıyım diyebilirim, yaptırırken bu konuya özellikle dikkat etmiştim. Eğer uygun bir model tercih ederseniz ve montajını yapan kişi de titizlik gösterirse sırıtmıyor. Zaten servisten alacağınızla sanayiden alacağınızın montaj mantığı farklı olmaz diye düşünüyorum. Sadece sanayide sağlam olması açısından görünmeyecek kısmını kaynaklıyorlar ve üzerini de özel egzos boyasıyla boyuyorlar fark edilmiyor. Belki serviste de aynı şekilde yapacaklardır. Çünkü ucu krom kaplı şekilde bir ön susturucuyu komple almadığımız için sonuçta küçük bir parça mevcut boru ucuna monte edilecek ve bunu da sadece 3 vida ile dıştan sıkıştırmalı yapacaklardır (sonuçta sıcak bölge olduğu için conta falan kullanılamaz diye düşünüyorum). Ben deneyimlerimi aktarayım da tabi karar sizin. her durumda sonucu buradan mümkünse de fotoğraflı olarak paylaşabilirseniz çok memnun oluruz.
Teşekkürler. Vakit bulduğumda yaptırmayı düşünüyorum.
Yaparsam paylaşırım.
“Nissan Micra Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir