Micra (k12) Otomatik ile ilk uzun yol

(K11) (K12) (K13) Micra otomobiliniz için
Kullanıcı avatarı
selcuk76
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Micra
Meslek: Öğretmen

Re: Micra (k12) Otomatik ile ilk uzun yol

Mesajgönderen selcuk76 » 18 Ağu 2015, 21:35

Araçta 2 kisi 2 çocuk bagaj dolu bence süper. 300 km şehir dışı 40 km şehir içi bence de süper.. Ama şunu belirteyim sürat 90 -110 araligindaydi. Sakın kullanım.

GT-I9301I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı avatarı
Ally_07
Administrator
Administrator
Meslek: Üniversite Öğr. Gör.

Re: RE: Re: Micra (k12) Otomatik ile ilk uzun yol

Mesajgönderen Ally_07 » 18 Ağu 2015, 22:17

selcuk76 yazdı:Araçta 2 kisi 2 çocuk bagaj dolu bence süper. 300 km şehir dışı 40 km şehir içi bence de süper.. Ama şunu belirteyim sürat 90 -110 araligindaydi. Sakın kullanım.

GT-I9301I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani sürat de az değil ki hem de yasal limitlerde. Sonuçta bu araba özellikle şehiriçi kullanım amacı ile üretilmiş B segmenti bir araç; üst segment veya bir spor araba değil.

Kendi adıma söyleyebilirim ki daha hızlı gidince ben daha çok keyif almıyorum. Trafikteki diğer sürücülere, yollara güvenemediğimden ailemle seyahat ederken daha hızlı gitmek beni tedirgin etmekten başka işe yaramıyor. Avrupa'da şehirlerarası yollarda araba kullanıp hatta bir ülkeyi baştan aşağı arabayla kat ettikten sonra bizim ülkede süratin çok tehlikeli olduğunu özellikle fark ettim diyebilirim.

Sakin kullanın, hem güvenli hem rahat hem de ekonomik seyahat edin asıl keyif bunda bence.

Note Edge cihazımdan tapatalk ile gönderdim, hatalar affola

"İyi şoför yolcularını tedirgin etmeden konforlu ve güvenli şekilde gidecekleri yere ulaştıran şofördür" İmza Babam

Kullanıcı avatarı
MicraR
Gold Üye
Gold Üye
Meslek: Akademisyen

Re: Micra (k12) Otomatik ile ilk uzun yol

Mesajgönderen MicraR » 19 Ağu 2015, 13:52

Katılıyorum, Türkiye'de özellikle bazı yollarda hız yapmak tam bir cinayete yada intihara teşebbüs ! Bazı yollarda ise yavaş gitmemek lazım çünkü yol o kadar güzel ki yavaş giden kaza yapar, trafiği yavaşlatmaktan zora sokmaktan. Ayrıca aracımız B segmenti ve hem hız konforuna müsait değil hemde motoru gücü yeterli gelmemekte. Rüzgar sesini vs içeri daha çok alıp kafa yormakta, direksiyon hakimiyeti vs özellikle rüzgar varsa azalmakta, yollarımız da çok yerde çalışmalar yer almakta, yada biten çalışmalar ardından yollar eşit seviyede ayarlanmamakta, sürekli yoğun dikkat gerektiren yollarımız bulunmakta, halen mıcırlı yollarımız çoğunlukta, o yüzden araçlarımızı limitler dahilinde kullanmalı kimsenin malına canına ve kendi sağlığımıza da kast etmemeliyiz, ayrıca yakıt ekonomisi sağlayarak cebimize de katkı sağlamış oluruz

2014 Nissan Micra 1.2 Street CVT Okyanus Mavisi

“Nissan Micra Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

oto anahtarı