Micra K13 Modifiye ve Aksesuar Uygulamaları
Re: Micra K 13 Yedek Parça/Modifiye Parçaları/Aksesuvar Uygulamaları
Narsil yazdı:İyi gunler bende 2016 micra macth alarak aranıza katılmıs oldum. Arac icin tam uyumlu kaucuk paspas bulabılen var mı acaba ?
Ben buradan almistim, yazin da koku yapmadi.
http://www.hepsiburada.com/otocontrol-n ... othg040247
Ford Kuga 1.5 Ecoboost Titanium 4x4 2014
pinpause yazdı:Narsil yazdı:İyi gunler bende 2016 micra macth alarak aranıza katılmıs oldum. Arac icin tam uyumlu kaucuk paspas bulabılen var mı acaba ?
Ben buradan almistim, yazin da koku yapmadi.
http://www.hepsiburada.com/otocontrol-n ... othg040247
Tesekkür ederim ilginiz için.
Olmadı artık film cektirecegim en son.
- Ally_07
- Administrator
- Otomobil: Micra
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: RE: Re: Micra K 13 Yedek Parça/Modifiye Parçaları/Aksesuvar Uygulamaları
Narsil yazdı:Aracına bagaj eşiği koruma yaptıran oldu mu acaba? Nette buna dair plastik parca arıyorum ama bulamadım. Serviste orjinal krom korumaya 270 tl gibi bir fiyat cıkardılar ayrıca yurtdısından 1-1.5 ayda gelecegini söylediler.
Olmadı artık film cektirecegim en son.
Ben aliexpress'ten bu gün sipariş verdim. Kauçuk şerit şeklinde. Bir bakın isterseniz:
Araba Arka Tampon Için Itişme Koruyucu Eşik Kapak Nissan Teana Livina Tiida Sunny Mart Geniss Juke Almera araba styling http://s.aliexpress.com/2MryMNnU
Ayrıca şunları da sipariş verdim:
Kapı Eşiği Itişme Plaka Muhafızları NISSAN Mart K13 için set başına 2010 2011 2012 2013 2014 4 adet Ücretsiz kargo http://s.aliexpress.com/zUr6Vbyu
Araç Oto Aksesuar Için Ön Izgara Döküm Kapak Kapak Mart K13 2010-2013 Krom 1 adet başına seti http://s.aliexpress.com/zYj6Jfqm
Muhtemelen 1-1,5 aya gelirler. Uygulamayı yapınca resimli olarak paylaşırım. Daha önce sis farları için krom çerçeve almıştım maşallah gayet iyi çıktılar, memnun kaldım. Bunlar da iyi olur diye düşünüyorum, hayırlısı olsun inşallah.
"Note 5 ile Tapatalk üzerinden gönderdim, yanlışlarımı mazur görün.."
- Ally_07
- Administrator
Narsil yazdı:Uygulamalarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
ürünlerim geldi ama henüz uygulamaya fırsat bulamadım. En kısa sürede resimlerle paylaşacağım. Yalnız öncelikle şunu söylemeliyim ki o bagaj eşiği koruması, ürün Micra için satılıyor olmasına rağmen (March olarak tabi) cuk oturmayacak. Çünkü ürünün yüzeyi tamponda yapıştırılabilecek olan yüzeyden bir az geniş (uzunlukta sorun yok). Tamponumuz özellikle plakalık üstüne gelen kısımlarda aşağı doğru bükümlü biraz. Bu nedenle ya büküp yapıştıracağım ya da maket bıçağıyla o kısımları düzgünce incelteceğim bir miktar. Yalnız her iki halde de kötü bir görüntü olmayacak ve oldukça güzel olacak gibi duruyor. Elastik bir kauçuk ve oldukça kaliteli/sağlam görünüyor, Kırımızı rengi de arabaya tam uydu.. Bu fiyata (yaklaşık 30 TL) bence değer.
Diğer siparişlerim olan kromajlı ön/üst ızgara çerçevesi ve kromajlı kapı eşikleri ise kusursuz uyuyor (denemesini yaptım). Çift taraflı bantla gelmiş ama ben biraz daha sağlam ve uzun ömürlü olsun diye slikon tarzı bir yapıştırıcı ile destekleyerek uygulamak istiyorum, o yüzden fırsat bulamadım henüz.
Bu arada bir de dört tanesi yaklaşık 5 TL'ye basınç ölçerli sibop kapakları aldım. gerekli miydi tartışılır ama işe yarar görünüyor. Manuel lastik basınç sensörü gibi

Gördüğüm kadarıyla tek dezavantajı biraz dikkat çekici oldu ve lastik üzerindeki sibop boğazına göre ürünün döndürülen kısmı biraz kısa olduğu için bir miktar dışa uzandı. Bunun "çalınma" riskinden başka bir olumsuzluğu olmaz ama ki çalınırsa da zaten 5 TL idi üzülmem. Merak edenler için resimleri paylaşıyorum. Bu da aldığım ürünün linki https://tr.aliexpress.com/item/Universal-Visiable-4PCS-SET-32-Psi-2-2-Bar-Air-Warning-Alert-Tire-Valve-Pressure-Sensor/32659108098.html?spm=2114.13010608.0.0.5Drvsz&detailNewVersion=&categoryId=200000188

Re: K 13 Yedek/modifiye parçaları
Ally_07 yazdı:Bu gün yetkili servise yazılım güncelleme için gittim. Onun yanında micra için özel olarak üretilmiş sac karter muhafaza da önerdiler. 150 TL fiyat verildi. Yaptırdım. Hafif ama dayanıklı görünen ve birebir uyumlu bir parça, 4 adet somunlu kalın vida ile şase üzerinde yeri belli deliklere takıyorlar işlem 10 dakika falan sürüyor. resimleri aşağıda:
Merhaba, bu hafta yeni aldığım nissan micra için teslim almadan önce takılsın diye Düzce bayisine karter koruma sordum ama bizim parça listemizde yok dedi. siz bunu nereden hangi servisten nasıl temin ettiniz?
- Ally_07
- Administrator
Re: RE: Re: K 13 Yedek/modifiye parçaları
arifoem yazdı: Merhaba, bu hafta yeni aldığım nissan micra için teslim almadan önce takılsın diye Düzce bayisine karter koruma sordum ama bizim parça listemizde yok dedi. siz bunu nereden hangi servisten nasıl temin ettiniz?
Antalya Yetkili Servis'inden. Hatta geçende bakıma gittiğimde de gördüm, kenarda duruyordu bir kaç tane.
"Note 5 ile Tapatalk üzerinden gönderdim, yanlışlarımı mazur görün.."
Ally_07 yazdı: Antalya Yetkili Servis'inden. Hatta geçende bakıma gittiğimde de gördüm, kenarda duruyordu bir kaç tane.
ben Antalya servisi bir arayayım. teşekkür ederim.
Ally_07 yazdı:Antalya Yetkili Servis'inden. Hatta geçende bakıma gittiğimde de gördüm, kenarda duruyordu bir kaç tane.
Antalya servisi aradım. çelik muhafaza var dedi. kargo ile gönderiyor. fiyatı 300tl
“Nissan Micra Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir