Micra bakiyorum
Micra bakiyorum
Sahibinde birkaç ilan var. 2011 model linkibpaylasa bilirim.
Otomatik 33000 civarı isteniyor.
Kazası bar ama serviste yapılmış değişimler.
Nelere dikkat etmem gerekir. Birde fiyatı mantıklı mi yarı sor arasında secimde zorlandim
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- Ally_07
- Administrator
- Otomobil: Micra
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: Micra bakiyorum
Biz aynı yaşta metalik boyalı 20000 km Tekna CVT'yi 35000 e aldık Martta. Sadece sağ arka ve ön kapılar sürtme nedeni ile boyalı, bunun dışında başka bir şey yok. Fikir verir diye yazdım, kıyası siz yapın.
Note Edge cihazımdan tapatalk ile gönderdim, hatalar affola
2013 ve 2014 micra CVT araç almak istiyorum. Eşim kullanacaktır. 2012'ye kadar bazı şanzımanlarda problem (yaklaşık 30,000km civarında) olduğunu forumdan okudum. Sanırım K12 kasa oluyor. Bahsi geçen problem 2013 ve 2014 K13 kasalar içinde geçerli midir? Forumda bilgisi olan arkadaş var ise yardımcı olabilir mi?
Kazasız ve saygılı sürüşler dilerim.
- Ally_07
- Administrator
- Otomobil: Micra
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
zehnun yazdı:Merhabalar,
2013 ve 2014 micra CVT araç almak istiyorum. Eşim kullanacaktır. 2012'ye kadar bazı şanzımanlarda problem (yaklaşık 30,000km civarında) olduğunu forumdan okudum. Sanırım K12 kasa oluyor. Bahsi geçen problem 2013 ve 2014 K13 kasalar içinde geçerli midir? Forumda bilgisi olan arkadaş var ise yardımcı olabilir mi?
Kazasız ve saygılı sürüşler dilerim.
Forumda henüz böyle bir şikayetle paylaşım yapan hiç olmadı. İnternette başka yerlerde de rastlamadım şahsen.
“Nissan Micra Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir