Micra k12 anahtar fiyatı
Micra k12 anahtar fiyatı
- Ally_07
- Administrator
- Otomobil: Micra
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: RE: Micra k12 anahtar fiyatı
teori57 yazdı:Merhaba arkadaslar. 2005 tekna 1.2 manuel aracım var. Aracın anahtarının çipi kayboldu. Yedek anahtarla kullanıyorum fakat yeni bir anahtar istiyorum. Çipi abimin bir arkadaşı düşürmüş.bu immonilazer değişimi falan gerekiyor sanırım. Ücreti hakkında bilginiz var mı?
80-100 TL gibi bir rakama chip kodlama yapılıyor. Ayrıca anahtarın kendisi özelliğine göre değişik fiyatlarda olabilir.
Note 5 ile Tapatalk üzerinden gönderdim, yanlışlarımı mazur görün.
Re: RE: Micra k12 anahtar fiyatı
Ally_07 yazdı:teori57 yazdı:Merhaba arkadaslar. 2005 tekna 1.2 manuel aracım var. Aracın anahtarının çipi kayboldu. Yedek anahtarla kullanıyorum fakat yeni bir anahtar istiyorum. Çipi abimin bir arkadaşı düşürmüş.bu immonilazer değişimi falan gerekiyor sanırım. Ücreti hakkında bilginiz var mı?
80-100 TL gibi bir rakama chip kodlama yapılıyor. Ayrıca anahtarın kendisi özelliğine göre değişik fiyatlarda olabilir.
Yetkili servisin bir anahtar ve kaybolan anahtarı beyinden silmek için verdiği fiyat 520 tl. İnanamadım
- Ally_07
- Administrator
- Otomobil: Micra
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: RE: Re: RE: Micra k12 anahtar fiyatı
teori57 yazdı: Yetkili servisin bir anahtar ve kaybolan anahtarı beyinden silmek için verdiği fiyat 520 tl. İnanamadım
Tahmin edebiliyorum. Şu mesaja bir göz atın isterseniz; viewtopic.php?p=30965#p30965
K12'lerin anahtarı farklı olabilir, olmazsa k12 olarak arttırsınız aliexpress'ten.
“Nissan Micra Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir