Yanıp Sönen Check lambası
Yanıp Sönen Check lambası
(1998 k11 Nissan Micra Lpgli Manuel 240...km)
- Ally_07
- Administrator
- Otomobil: Micra
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: RE: Yanıp Sönen Check lambası
Aracınızı anca bilgisayara bağlatarak kesin nedeni öğrenmeniz mümkün olur diye düşünüyorum. Özel bir nissan servisinde veya Bosch Car Service'lerden birinde bunu yaptırabilirsiniz. Aracınız LPG'li olduğu için yakıt sistemi ile ilgili bir sorun olduğunu sanıyorum ama dediğim gibi anca bilgisayara bağlayıp hata koduna göre net bir şey söylenebilir benceahmet9494 yazdı:Aracı çalıştırırken kontak açıldığında check lambası turuncu renkte yanıp sönüyor araç marş alıyor ve çalışmıyor tekrar tekrar denememde çalıştırdım bir sonraki marşta sorun olmadan çalıştı ama sonraki çalıştırmamda yine aynı hatayı verdi. Yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkürler.
(1998 k11 Nissan Micra Lpgli Manuel 240...km)
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Re: Yanıp Sönen Check lambası
- Ally_07
- Administrator
ahmet9494 yazdı:Aracın sorununu öğrenmek ve yıllık bakımlarını yaptırmak için servise giderken 15 cm lik su çamur birikintisinde kaldım araç stop etti hala serviste ateşleme var yakıt var motor dönüyor fakat çalışmıyor şase kablosu yanmıştı değişti distribütör kapağı değişti yine durum aynı bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
kapağı değiştiren usta çözemiyor mu sorunu? internet üzerinden böyle bir sorunun tespitini yapmak zor görünüyor. Egzos/manifolt sistemine çamur girmiş olabilir mesela. çamurun nerelere tesir ettiğine bakmak da lazım. işini bilen bir usta bunu kolayca anlayabilirdi aslında
- Ally_07
- Administrator
Re: RE: Re: Yanıp Sönen Check lambası
Akü kutup başlarını söküp takınca da uyarı ışığı sönerdi, önemli olan sönmesi değil ki neden yandığı önemli. Sonucu paylaşırsanız seviniriz.ahmet9494 yazdı:Orta konsolun oradaki beyini söktü taktı Check lambası söndü. Bende anlamadım yarın tekrar bakılacak.
- Ally_07
- Administrator
Re: RE: Re: Yanıp Sönen Check lambası
Bilgilendirme için teşekkür ederiz. Inşallah kolay şekilde çözümlenir.ahmet9494 yazdı:Kontağı açtığımda Check lambası yanıyor calistirinca sönüyordu beyin ile alakalı dendi sorun distribütör un kendisinde imiş yedek parça bakıyorum şu an.
“Nissan Micra Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir