P11 FAN PROBLEMİ(ÇÖZÜLDÜ)
- mustafa2326
- Silver Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: klima
Re: P11 FAN PROBLEMİ(ÇÖZÜLDÜ)
- mustafa2326
- Silver Üye
- horex
- Gold Üye
- Meslek: memur
benimde başıma benzeri olay geldi burda ki arkaşlarım sayesinde çözdüm tam emin olmak için bekledim ve sorunum şuan çözüldü sorunumu ve nasıl işlem yaptığımı pazar günü detaylı olarak burda yazacağım
- mustafa2326
- Silver Üye
Gökhan Sizucen yazdı:mustafa aracın şehir dışındaydı geldimi. senin aracın bi sorunu vardı. bir çok sorunu vardaanladigim kadariylada. 100 den sonra cikmiyordu. yanlış hatırlamıyorsam. telfdan görüşelim kardeşim.
evet gökan abi dediğini yaptım boğaz kelebeği aşırı derecede kirlenmişti.onu kendim temizledim.Enjektörler içinde katkı maddesi varmış benzin deposuna ilave diliyormuş ilave ettim.benim bitane klima müşterim vardı daha önce elazığda nissan servisinde motor ustası olarak çalışıyordu.şimdide wosvogen de ona sordum dedi nissanların hepsinde bu problem vardır dedi.4 ile 5.vites arasında çok fazla hız farkı olmaz dedi.Servisede sokturdum aracı herşey normal dediler.enjektörlerin temizlenmesi lazım demişler.clean yapmaları lazımmış.Bende yaptırmadım internetten enjektör temizlen katkı maddesi varmış depoya ilave ediyormuşsun temizliyormuş denedim bakacaz artık.Yalnız araç farkettti boğaz kelebeğindenmi artık o enjektör temizleyen maddeden dolayımı bilmiyorum.100 km yi geçmeyen araç şimdi 150 km hız yapıyor.Ancak yine de az gibi geliyor hız olarak.yani 2.viteste araç 90 km civarını görüyorsun ama 5.viteste 150 yi geçmiyor hiçbişey anlamadım valla

Bu arada araçta halen hararet sorunu yok artık eminim yedek depoyu değiştirirken hava yaptırdığıma.
- mustafa2326
- Silver Üye
- mustafa2326
- Silver Üye
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi