Isıyı Sadece Ön Cama Verince Klima Devreye Giriyor ??
Isıyı Sadece Ön Cama Verince Klima Devreye Giriyor ??
bir de konsolun ortasındaki sıcak-soğuk geçişini sağlayan düğme aşağı yukarı boşta gibi oynuyor, soğuğa da çevirsem sürekli sıcak veriyor kalorifer, sanırım boşa çıkmış gibi tamiratı basit midir acaba ? teşekkürler..

- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
Re: Isıyı Sadece Ön Cama Verince Klima Devreye Giriyor ??
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- oztrk
- Platin Üye
- Otomobil: Juke
- Meslek: Pazarlama Danışmanlı
- İletişim:
Re: Ynt: Isıyı Sadece Ön Cama Verince Klima Devreye Giriyor
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
- MÜNÜRB
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: memur
- İletişim:
unalnuri yazdı:merhaba arkadaşlar, ön cam buğu yaptığında haliyle ısıyı ön cama veriyorum, düğmeyi çevirdiğimde otomatik olarak klima devreye giriyor, ayaklara ve ortaya verdiğimde böyle bir şey olmuyor, düğmeyi ısıyı cama vermek için çevirdiğimde klima neden devreye giriyor anlamadım...??? (primera 2001 1.6 comfort)
bir de konsolun ortasındaki sıcak-soğuk geçişini sağlayan düğme aşağı yukarı boşta gibi oynuyor, soğuğa da çevirsem sürekli sıcak veriyor kalorifer, sanırım boşa çıkmış gibi tamiratı basit midir acaba ? teşekkürler..
bende birtek bizim almeralarda mı var acaba diye düşünüyordum

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
- GhettoParty
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek:
16 BK 640
BURSA
NissaN PrimerA TeknA + WhiTe 2003
CLİO 4 1.2 modTOUCH 2013
unalnuri yazdı:merhaba arkadaşlar, ön cam buğu yaptığında haliyle ısıyı ön cama veriyorum, düğmeyi çevirdiğimde otomatik olarak klima devreye giriyor, ayaklara ve ortaya verdiğimde böyle bir şey olmuyor, düğmeyi ısıyı cama vermek için çevirdiğimde klima neden devreye giriyor anlamadım...??? (primera 2001 1.6 comfort)
orta konsoldaki sıcak-soğuk ayar kolu çalışmıyorsa yazın klimadan verim alamazsın yeteri kada soğutmaz. çünkü motordan gelen sıcak havayı soğutmayı çalışır klima. bunda da ne kadar başarılı olabilir; hiç şansı yok...
aynı sorun bende de var.
bunun için torpidonun altından elini radyonun arka tarafına doğru uzattığında bir mandrel bulacaksın. bunu bir vana gibi düşün. sağa sola oynatılabilir.
bir konumdayken motordan gelen sıcak suyu kalorifer-klima radyatörüne iletiyor, diğer konumda iken motordan gelen sıcak suyu kapatıyor.
bu yüzden yaz ayları yaklaştığında klima ihtiyacı duymaya başladığında elinle o mandreli diğer konuma getirip klimanın keyfini süreceksin.
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir