amortisör takozları

(P10) (P11) (P12) ve (P144) Bütün primera modelleri
Kullanıcı avatarı
horex
Gold Üye
Gold Üye
Otomobil: Primera
Meslek: memur

amortisör takozları

Mesajgönderen horex » 01 Şub 2014, 22:39

araçın sağ ön tekerden takırtı geliyordu az bozuk yollarda 2gündür bende ön takım sorun çıkarmasın dedim tanıdık ustama gittim baktı ön amortisör takozların gitmş değişecek dedi.fiyat sordum 75 tl ama ellerinde yokmuş. netten araştırdım 66 tl ile 233 tl arası buldum takım olarak sadece takozları bulamadım lastik olan parçaları birde dikkatimi çekti almera I (2000 modele kadar) 30tl var bizde pahalı acaba almeranın parçası bizim araca uyar mı araç 2000 model 1.6 comfort

Kullanıcı avatarı
etap nissan
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Patrol
Meslek: otomotiv

Re: amortisör takozları

Mesajgönderen etap nissan » 01 Şub 2014, 23:42

Sizin aracınızda amortisör takozları bozulmamıştır.Üst salıncaklarınızı kontrol ettirin.

G.GÖNÜLTAŞ
ANTALYA

Kullanıcı avatarı
horex
Gold Üye
Gold Üye

Mesajgönderen horex » 02 Şub 2014, 10:53

üst salıncaklar kontrol edildi sorun yok hatta sol üst salıncak sağa göre biraz daha sorunlu ama amortisör üstündeki vida gevşekti onu söktük ordaki plastik parça özelliğini yitirmiş dedi geri taktık ama öncesinde o plastik parçanın üstine bir plastik parca daha koydu ve sıktı şuan tıkırtı kesildi.
zaten takozları bulursam üst salıncaklarıda değiştirmeyi düşünüyorum

Kullanıcı avatarı
horex
Gold Üye
Gold Üye

Mesajgönderen horex » 25 Şub 2014, 18:42

hala ordaki 2 kauçuk parçayı bulamadım kule ile satılyormuş monreo mk131 yan sanayi var ama oda tr yok bi fikri olan varsa söylesin canımı sıkıyor :)
bu arada 5" tablette yok Türkiye'de aliexpresten alışveriş yapan oldumu sağlam site mi acaba orda buldum 5" tableti

Kullanıcı avatarı
seydi
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Belirtilmemiş
Meslek:

Mesajgönderen seydi » 11 Mar 2014, 12:02

Kullanıcı avatarı
horex
Gold Üye
Gold Üye

Mesajgönderen horex » 11 Mar 2014, 18:53

seydi yazdı:bide buraya bak http://www.birlikotomotiv.net

bu parçalar maalesef türkiyeye gelmemiş sanırım hem monreo hem kyb markalarının var fakat hiç ithal etmemişler ana bayiilerine sordum ama ben sorunumu hellettim almanya ebay'ından aldım türkiyeye yollamıyorlar ama tanıdıklarımın adresine yollattım bu akşam kayseriye gelecek parçalar bi arada bana kargo ederler

Kullanıcı avatarı
horex
Gold Üye
Gold Üye

Mesajgönderen horex » 18 Nis 2014, 16:09

parçaları taktım ön takımda ses kalmadı çıkan parçalar sert plastik olmuş tüm özelliğini yitirmiş yenilerini takmak için söktüğümüzde amortisörün altında bulunan takoza benzer plastik var içinden civata geçen onda yıpranmış tamircim bi parçacıdan onlarıda buldu onlarda değişti güzel oldu şimdi braket kollarımı ne onlar kontrol edildi balatalara bakıldı rotilleri kontrol ettik sıkıntı yokmuş.
bu arada kyb dan bana dönüş yapılmıştı bulamadığım parçalar için tse belgesi almışlar diğer işlerlerde bittikten sonra bu senenin ortalarından itibaren ithalatı yapılacağını söylediler

Arabaya tablet işinde sona yaklaştım 7" takıyorum çerçevede işlemler bitti sayılır tablet için para topluyorum arkadaşlardan bugün gece netten sipariş geçeceğim geldiğinde çerçeveye takmak için parçalama yapacağım tablet gelmeden çerçevede fazla işlem yapamadım daha ses power düğmeleri yapılacak usb microsd girişi ve sim girişleri için yerler ayarlanacak sonrası montaj istediğim şekilde olduğunda yapım aşamaları resimleniyor sıralı bir şekilde burdan bir konu başlığında paylaşacağım

birde büyük şehirlerde olan arkadaşalrdan bir ricam olacak afyon ufak yer bulamadım ölçüleri bu roadstar rd-9200u yükseklik genişlik ve derinlik ölçülerini satan bir yerden bulabilirlermi acaba

“Nissan Primera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

oto anahtarı