arka kapı açılmıyor
Re: arka kapı açılmıyor
- Muhammet Murat
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek:
- İletişim:
ertay yazdı:Arkadaşım, aynı sorunu bir kaç hafta önce ben de yaşamıştım.Aracım 2005 1.6 tekna primera. Dıştan bazen açılan bazen açılmayan arka sağ kapıyı kontrol ederken bir sabah yanlışlıkla çocuk kilidini kilitledim. Tabii araç içerden de kilitli kaldı. Bugün yarın ustaya giderim derken çok geciktirdim. Geçen haftasonu evde müsaitken biraz uğraşayım kapıyla dedim. Sol da açılan kapıdan kopya cekerek çocuk kildi mandalının yerini ölçtüm. Kapı kapalıyken ne kadar boşluk kaldığını ve mandalı açık konumuna itecek cisim bulmaya çalıştım. Bu cismin mümkün olduğu kadar ince ve esneyebilen bir alet olması gerektiğini de hesaba katarak evde bulduğum demir şişle bir kaç dakikada açabildim. Açma sırasında çocuk kilidinin olduğu kapı içi bölgesinde küçük çizikler oluştu ama önemli derecede değil,zaten görünebilecek bölgede değil. Bence kendi başınıza kapı içini hırpalamadan, mümkünse dışı plastik ama ince yapıda bir aletle benim yaptığım yöntemle açabilirsin. Allah yardımcın olsun.

07 YS 107
KONYA / ANIT
Primera Comfort 2001 (MAZİDE KALDI)
İKİ SANİYE SONRASINA GARANTİSİ OLMAYAN HAYATIMIZ İÇİN FIRILDAK OLMAYA GEREK YOK.
- GhettoParty
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek:

16 BK 640
BURSA
NissaN PrimerA TeknA + WhiTe 2003
CLİO 4 1.2 modTOUCH 2013
Herkes aynı fikirdeyse, hiç kimse yeterince düşünmüyor demektir.
- Fatihturan
- NissanClubTr
- Otomobil: Qashqai
- Meslek:
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir