Nissan Primera Tekna 2005(P12) Genel Sorunlar Denizli
Nissan Primera Tekna 2005(P12) Genel Sorunlar Denizli
Araçlarımızın kronik sorunlarından olan; tavan, kapı, kontak girişi aydınlatmalarıyla ilgili sorunu ben de yaşıyorum. Forumda açılan konuyu da okudum ancak bu konuda yardımcı olabilecek Denizli'den tanıdık usta - elektronikçi önerisi olan var mıdır?
Bunun dışında aracıma X-Car Link sistemi de yaptırmak istiyorum, bunu nerede yaptırabilirim yakınlarda?
Ayrıca içeriden bagaj kapağı açma düğmesine bastığımda kapak açılmıyor. Bastığımda içeriden ses geliyor ama kapak açılmıyor, tahminen bagaj kapağı amortisörlerinden yana bir sorun var, bu sorunu nasıl halledebilirim?
Buna benzer önemsenmeyecek küçük sorunlarımız da oluyor, bu yüzden kısaca buralarda sağlam Nissan ustası tanıdığı olan var mıdır öğrenmek istedim.
1.6 Benzin + Zavoli LPG
116.500 km - Denizli / Merkez
- spoilerci
- MODERATOR
- Otomobil: Primera
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
Re: Nissan Primera Tekna 2005(P12) Genel Sorunlar Denizli
alp yazdı:Öncelikle herkese hayırlı forumlar dilerim. Aranıza 2005 Tekna ile Denizli'den katılıyorum.
Araçlarımızın kronik sorunlarından olan; tavan, kapı, kontak girişi aydınlatmalarıyla ilgili sorunu ben de yaşıyorum. Forumda açılan konuyu da okudum ancak bu konuda yardımcı olabilecek Denizli'den tanıdık usta - elektronikçi önerisi olan var mıdır?
Bunun dışında aracıma X-Car Link sistemi de yaptırmak istiyorum, bunu nerede yaptırabilirim yakınlarda?
Ayrıca içeriden bagaj kapağı açma düğmesine bastığımda kapak açılmıyor. Bastığımda içeriden ses geliyor ama kapak açılmıyor, tahminen bagaj kapağı amortisörlerinden yana bir sorun var, bu sorunu nasıl halledebilirim?
Buna benzer önemsenmeyecek küçük sorunlarımız da oluyor, bu yüzden kısaca buralarda sağlam Nissan ustası tanıdığı olan var mıdır öğrenmek istedim.
siz arıza yaptırmamış olabilirsiniz ama, iç aydınlatma sorunu kronik değil kısa devre yaptırmaktan kaynaklanıyor. viewtopic.php?f=17&t=2130&hilit=tavan+ayd%C4%B1nlatma
bu konuyu inceleyin yada bir elektronikçiye inceletin, kesin çözülür. benim maceranın tamamı bu konuda yazılı
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
- bayramtkm
- Silver Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: işçi
1 aracınızın kumandasına bastıgınızda sadece sürücü kapısımı acılıyor yoksa tüm kapılarmı (sadece sürücü kapısı acılıyorsa bagajın acılmaması normal bagajın acılması için kumanda dan kilit açma tusuna aralıklarla 2 sefer basmanız gerekecek yada içerdeki kilit açma dügmesine )
2 tüm kapılar aynı anda acılıp kapanıyorsa kumanda uzerinden arka bagaz kapagı kilit merkezi yerinden kaymıstır ufak bir ayarla yapabilirsiniz yada kilitçide ufakbir ucret karsılıgı ayarlatabilirsiniz ben ucret karsılıgı ayarlattım
3 tum kapılar aynı anda acılsın kapansın istiyorsanız kumandadan kilit açma ve kilitleme tuşlarına aynı anda basın arac kilit modunu degiştirecektir tekrarında eski haline dönecektir ben genelde yanlız yolculuk ettigim için benim aracım önce söför kapısını acar tüm kapıları acmak istersem kumandaya bir daha basarım içerden açılmayan bagaj genelde bu sebepten acılmaz
benzin +lpg
101,500km de
istanbul
1.6 Benzin + Zavoli LPG
spoilerci_modifiye yazdı:alp yazdı:Öncelikle herkese hayırlı forumlar dilerim. Aranıza 2005 Tekna ile Denizli'den katılıyorum.
siz arıza yaptırmamış olabilirsiniz ama, iç aydınlatma sorunu kronik değil kısa devre yaptırmaktan kaynaklanıyor. viewtopic.php?f=17&t=2130&hilit=tavan+ayd%C4%B1nlatma
bu konuyu inceleyin yada bir elektronikçiye inceletin, kesin çözülür. benim maceranın tamamı bu konuda yazılı
Açıkçası sorunun kronik olduğunu düşünmüştüm tanıdığım konuştuğum birkaç primera sahibi de aynı dertten muzdaripti neyse geçende tanıdık bir elektronikçi buldum anlattım baktı çekti sorunun roleden kaynaklandığını, kapılara tavana elektrik geldiğini sigorta vs. herşeyin normal ancak rolede sıkıntının olduğunu söyledi. Roleyle ilgili işe de birçok usta gibi kendisi de yanaşmadı, benim asıl sorunum buralarda iyi bir usta - elektronikçi bulamamak aslında bu konuda tanıdığı bildiği olan varsa yardımını bekliyorum.
1.6 Benzin + Zavoli LPG
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir