p12 hız, hararet göstergesi sorunu

(P10) (P11) (P12) ve (P144) Bütün primera modelleri
Kullanıcı avatarı
FelixCrail
Administrator
Administrator
Otomobil: Primera
Meslek: Filo Kiralama

Re: p12 hız, hararet göstergesi sorunu

Mesajgönderen FelixCrail » 15 Ara 2014, 23:39

Şöyle ki 2003 ve 2004 lerde kadranlarının önünü komple kapatan siyah bir cam yok. Ama 2005 ve üstünde boydan boya komple siyah bir cam var. Kontak kapalı iken kadranlar görünmüyor bu cam yüzünden. Bu nedenle kntak açınca farlarınız yansada yanmasa da kadranların ışıkları sürekli yanıyor

Ömer Sirel
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA

Kullanıcı avatarı
ermutlu
Gold Üye
Gold Üye
Meslek:

Mesajgönderen ermutlu » 16 Ara 2014, 09:18

Bizim kadran önünde de beyaz cam var . Biz de bu camı siyah renkli olan ile değştire biliriz . Yada camlara çekilen filmlerden çekeriz. :DD
P12 serisinin montajı aynıdır sonuçta. ilave vida koyacaklarını sanmıyorum. sadece kullanılan materyaller farkı. bitanesine beyaz mika kullanmışlar diğerine siyah.

Kullanıcı avatarı
FelixCrail
Administrator
Administrator

Mesajgönderen FelixCrail » 16 Ara 2014, 13:36

olay cam renginin farkı değil.

2003 ve 2004 de kadranlar görünüyor
Resim

2005 ve üstü böyle
Resim

Ömer Sirel
İstanbul / Maltepe

Kullanıcı avatarı
brother79
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Belirtilmemiş
Meslek:

Mesajgönderen brother79 » 16 Ara 2014, 14:29

peki bu ledleri değiştirirken şimdiki ledler sarı başka renk taksak olurmu sizce geçenlerde youtube te değişik renkli on gözterdge görmüştüm bayda güzeldi

Kullanıcı avatarı
FelixCrail
Administrator
Administrator

Mesajgönderen FelixCrail » 16 Ara 2014, 16:09

Olur tabiki

Ömer Sirel
İstanbul / Maltepe

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
Meslek: Primera P12 Tekna
İletişim:

Mesajgönderen spoilerci » 21 Ara 2014, 23:08

Arkadaşım göstergenin sağında ve solunda bulunan üçgenimsi siyah kapaklar var üzerinde emniyet kemeri tak uyarı ışığı yanan kapaklar onları öne doğru çektiğinde kolay çıkar zorlama kırılır. onları çıkardığın zaman göstergelerin sökümünün çok kolay olduğunu göreceksin. renk değiştirmek isteyen için içinde ledler var mini led, onlar fabrikadan punta ile basılmıştır, diplerinden kesip lehimlemek gerekir. merkezi kilit ve cam otomatiklerini beyaza çevirdim göz alıcı oldu, kırmızı veya mavi olur ama mavi çok basit kaçar kırmızı en ideali bence. Asıl en ideali orjinalini bozmamak, arızalıları aynı renge değiştirmek.

HERKES HAYAL KURAR, AMA BAZILARI GERÇEKLEŞTİREBİLİR...
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
İletişim:

Mesajgönderen spoilerci » 21 Ara 2014, 23:17

brother79 yazdı:peki bu ledleri değiştirirken şimdiki ledler sarı başka renk taksak olurmu sizce geçenlerde youtube te değişik renkli on gözterdge görmüştüm bayda güzeldi

akşehire yolun düşerse gel ben hallederim, isediğin renge de çeviririz, 05332556672 ara gelmek istersen sadece gösterge olmaz teyp ve klima kumandası içi, cam düğmeleri hepsi aynı renk olmalı düzen bozulmamalı

Kullanıcı avatarı
orionche
Gold Üye
Gold Üye
Meslek: memur

Mesajgönderen orionche » 22 Ara 2014, 20:27

spoilerci_modifiye yazdı:Arkadaşım göstergenin sağında ve solunda bulunan üçgenimsi siyah kapaklar var üzerinde emniyet kemeri tak uyarı ışığı yanan kapaklar onları öne doğru çektiğinde kolay çıkar zorlama kırılır. onları çıkardığın zaman göstergelerin sökümünün çok kolay olduğunu göreceksin. renk değiştirmek isteyen için içinde ledler var mini led, onlar fabrikadan punta ile basılmıştır, diplerinden kesip lehimlemek gerekir. merkezi kilit ve cam otomatiklerini beyaza çevirdim göz alıcı oldu, kırmızı veya mavi olur ama mavi çok basit kaçar kırmızı en ideali bence. Asıl en ideali orjinalini bozmamak, arızalıları aynı renge değiştirmek.

Bu dediğin 2005 öncesi modellerde geçerli. Yenilerde sağ ve sol kulakçıklar yok, aradım bulamadım :)

Resim
:XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
İletişim:

Mesajgönderen spoilerci » 22 Ara 2014, 23:50

orionche yazdı:
spoilerci_modifiye yazdı:Arkadaşım göstergenin sağında ve solunda bulunan üçgenimsi siyah kapaklar var üzerinde emniyet kemeri tak uyarı ışığı yanan kapaklar onları öne doğru çektiğinde kolay çıkar zorlama kırılır. onları çıkardığın zaman göstergelerin sökümünün çok kolay olduğunu göreceksin. renk değiştirmek isteyen için içinde ledler var mini led, onlar fabrikadan punta ile basılmıştır, diplerinden kesip lehimlemek gerekir. merkezi kilit ve cam otomatiklerini beyaza çevirdim göz alıcı oldu, kırmızı veya mavi olur ama mavi çok basit kaçar kırmızı en ideali bence. Asıl en ideali orjinalini bozmamak, arızalıları aynı renge değiştirmek.

Bu dediğin 2005 öncesi modellerde geçerli. Yenilerde sağ ve sol kulakçıklar yok, aradım bulamadım :)

öndeki siyah camla birlikte sökülüyordur, resimlere dikkatli bakınca öyle anlaşılıyor öndeki siyah camı sökerseniz yandaki tarif ettiğim yerlerde açığa çıkacak 5-6 kadar yıldız tornavida ile sökülen vidalar göreceksiniz

Kullanıcı avatarı
FelixCrail
Administrator
Administrator

Mesajgönderen FelixCrail » 23 Ara 2014, 08:13

Öndeki cam tek sökülmüyor. 2005 ve üstünün yapısı farklı

Ömer Sirel
İstanbul / Maltepe