Yeni aldığım Primera P11de performans sorunu

(P10) (P11) (P12) ve (P144) Bütün primera modelleri
Kullanıcı avatarı
ugurseyrek
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Primera
Meslek: ithalat temsilciliği

Yeni aldığım Primera P11de performans sorunu

Mesajgönderen ugurseyrek » 04 May 2015, 10:49

Merhabalar,

Foruma yeni üye oldum vereceğiniz bilgiler benim için önemli şimdiden teşekkürler.

98 model Nıssan prımera slx HB aldım 3 ay oldu alalı.Araç garaj arabası 66 binde ilk arabam olduğu için gözüm gibi bakıyorum.
Araçta kaza darbe iç döşemelerde soyulma konsolda aşınma vs hiçbirşeyi yok.Aracı aldığımda komple bakıma verdim yağından suyuna kadar değişti.

Aracı aldığım amca yaşlı biri 0 km almış aracı bende ikinci sahibi oldum. Aracın gecmısınıde biliyorum garajdan muayeneye ordan garaja koyuluyordu.Fakat şöyle bir problem yaşıyorum.
Gaza yüklendiğimde gec hızlanıyor . 3 bin devirde cok fazla bağırıyor .Motor hantal gibi .Acaba aracın motorumu açılmamıştır.? ya da yattığı için motorun çalışarak alışma sürecimidir ?Anlayamadım. Cevremdekiler yüksek devirde kullan acılır diyor bazıları düz yola çık basabildiğin kadar bas diyor.

Lpgde takmayı düşünüyorum

yardımcı olabilir misiniz ?

Kullanıcı avatarı
Memcos48
Gold Üye
Gold Üye
Meslek: ÖĞRETMEN

Re: Yeni aldığım Primera P11de performans sorunu

Mesajgönderen Memcos48 » 06 May 2015, 22:44

Araciniz hayirli olsun kazasiz belasiz kullanmaniz dileğiyle, araclar biraz agir 1.6 motor zayif kalabiliyor anladigim kadariyla arac gaza bastiginizda gitmiyorum demiyor hizlaniyor ancak yavaş hizlaniyor,cok kullanilmadi ve genelde dusuk suratte kullanildiysa motor sağır kalmis olabilir diyecem ama olmadi motor kompresyonunu olcturun genel bakimda bujileri degisti mi?onlari kontrol ettirin

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
Meslek: Primera P12 Tekna
İletişim:

Re: Yeni aldığım Primera P11de performans sorunu

Mesajgönderen spoilerci » 06 May 2015, 23:06

çalışıyor yolda kalmıyor ise devam. fazla karıştırmayın. İmam ölüyü çok yıkarsa işler karışıyormuş :)

HERKES HAYAL KURAR, AMA BAZILARI GERÇEKLEŞTİREBİLİR...
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]

“Nissan Primera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

oto anahtarı