P11 Ön Takım sorunu

(P10) (P11) (P12) ve (P144) Bütün primera modelleri
Kullanıcı avatarı
horzumlu beyi
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Primera
Meslek: memur

Re: P11 Ön Takım sorunu

Mesajgönderen horzumlu beyi » 09 Eki 2015, 09:37

Arkadaşlar, bir formda okumuştum nissandaki bu sorun için üst salıncaktaki burçların yerine tornacıda fiber kestirip taktığını ve sorunun ortadan kalktığını yazmış. Bu olabilirmi fiber dayanıklı bir malzemedir ani kuvvet uygulamalarında kırılırmı acaba ?

Primera

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
Meslek: Primera P12 Tekna
İletişim:

Mesajgönderen spoilerci » 10 Eki 2015, 10:58

ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ama fiber kırılgan bir malzemedir. Başarı sağlandığına göre yapan bilerek yapmış işini.
"kruzeringme" arkadaşımın tespitleri güzel, sıkıntının temeli burçların uyumu ve orijinal olmaması. avrupada parçalar türkiyeden ucuz olduğu halde, burçların tanesi 65 tl, aynı kalitede alsanız türkiyeden 130 tl. içine polimer esaslı darbe emici kullanmışlar. bozulmuyor fiyatlar malum. TR de 20 tl lik burç sanayiden çıkana kadar götürür.

HERKES HAYAL KURAR, AMA BAZILARI GERÇEKLEŞTİREBİLİR...
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]

Kullanıcı avatarı
fatihemresanverdi
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: Öğrenci

Mesajgönderen fatihemresanverdi » 23 Eki 2015, 20:54

olcaydurmaz arkadaşın dediği sistemi konyada yapan ustaların varlığı çalındı kulağıma ne kadar doğru bilmiyorum. Bildiğiniz gibi bizim araçların anavatanı Konya. Bu sebepten doğruluk payı var gibi geldi. Ayrıca Kayseri'de ki ustamda bu konuyu araştırıyor sağolsun varsa böyle bir çözüm bunu forumlada paylaşmaya özen göstereceğim.

1998 Nissan Primera GX

“Nissan Primera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

oto anahtarı