Primera P12 XCARLINK
- harun67
- Silver Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: Elektrik Teknisyeni
Re: Primera P12 Müzik Sistemi Hk.

01 Dj 184
- baristilki
- Silver Üye
- Meslek: Bufiyatlara.com
- İletişim:
brother79 yazdı:
arkadaşlar yukardaki gibi bir cd çalar dvd ,dvix, navigasyon ve tv gibi özellikleri olan bir cd çalar 2005 model teknaya monte edebılırmıyız uyum sağlarmı bilen arkadaşlardan yardım beklıyorum cd çalar çok özelllikli bir aygıt olursa hemen takarım
Daha önce denedik dostum ama bu marka değilde Pioneer AVH 6300 modelini denedik alt kısımdaki cd okuma cihazını sökerek yerine montaj ettik fakat iki sorun oldu birinci ekran çok fazla aşağıda kaldı ön tarafta oturanlar o ekrana bakmayı bırak müzik değiştirirken bile yoldan gözünü en az 20 sn ayırman lazım ikinci sorun ise ekran açıldığından primeradaki 4 lülerin olduğu kısma sürtmesi bu sebebten ekran yukarı doğru bakamıyor tam tersi aşağı doğru bakıyor fakat şöyle birşey yapabilirsin küllük felan söktürürsün en allta alırsan olur diye düşünüyorum vites yana sıkıntı olmassa, benim tavsiyem digital music changer daha sonra üst kısımdaki ekranı altta alıp üst kısma 150-300 arası usb özellikli bir ekran taktırmak o ekran kablosunuda digital music changer ile aux bağlantı yapıp gene üst kısımdaki radyo panelinden ses acıp kapatma gibi kontrolleri sağlamak.
- baristilki
- Silver Üye
- İletişim:
harun67 yazdı:şu aletin takıldığı yeri de bi görebilseydik iyiydi.fm transmitter den gına geldi artık.kaliteli müzik dinleyemiyorum.varsa takan biri montajını fotoğraflayıp paylaşsa çok iyi olcak gerçekten bekliyoruz heyecanla![]()
ben sana hemen söyleyeyim cd taktığımız cihazın arkasına söktükten sonra arkasında cd changer yazan kare bir boşluk var o kısma takılıyor digital music changer kendin bile yapabilirsin satın alarak gerçekten cok basit
- baristilki
- Silver Üye
- İletişim:
efekan83 yazdı:ben kendi aracıma navigasyon , dvd ve bluetooth olan doble dın taktırdım dokunmatik 6" , uyuma gelince iyi bir elekrikçi ustam var ankarada, ona alt kısımdaki dvd ve küllüğün olduğu kısma araçın kendi ekranını aldırdım ve orjinal sistemini paralel bypass yaptırarak (yani üstteki teyibi kapatınca alttaki çalışıyor) asıl ekranın yerine taktırdım mükemmel oldu, yakında resimleri burada paylaşırım, herhangi bir marka olabilir arkadaşlar ancam işçiliği comk iyi olan bir ustaya gitmelisiniz yoksa ön konsol perişan olabilir bir de alacağınız cihazın derinliği çok önemli 15 cm içeri giremiyorsunuz, sanırım tam ölçusu 14 cm , bundan fazlası teyp dışarda kalır....
Dostum bir resim paylaşabilirsen çok seviniriz en azından fikir ediniriz ben halen digital music changer var diye yeni bir sisteme cesaret edemiyorum ama aklımdan full multimedya seti yaptırmakta gecmiyor değil fotoları bekliyoruz kardeşim

Re: Primera P12 XCARLINK
- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- ermutlu
- Gold Üye
- Meslek:
tuş takımındaki 6 tuşu çalışmıyordu onu değiştirdim . Hazır sökmüş iken cd çalarımı da yaptırdım . İçinde bir dişli değişti. 70 liraya mal oldu. torpidonun oralarını sökme işini kendim yaptım. elektronikçi ben sökmüş olsaydım fiyat üçe katlardı dedi. Daha önce sökmediğim için 2 saat oyaladı beni. takarken de 2 saat uğraştım. elektronikçi yarım saate lehim ve dişli işini halletti bu arad benim işi yaparken 2-3 kişi abi şu arabaya göre teybin var mı diye araya girdi. bir iki araç teslimatı oldu . birtane amfi tamire geldi. Eğer sadece benim iş ile ilgilenmiş olsaydı 10-15 dakikada hallederdi
- xrayman
- NissanClubTr
- Meslek: radyoloji teknikleri

- dieselshock
- NissanClubTr
- Meslek: memur