hava akış metresi

(P10) (P11) (P12) ve (P144) Bütün primera modelleri
Kullanıcı avatarı
Konyalicrazy
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Primera
Meslek: Pazarlama

Re: hava akış metresi

Mesajgönderen Konyalicrazy » 06 Eyl 2016, 22:54

Arkadaşlar sorun çözuldumu,ayni sorun benim arabadada başladı çekiş zayıf 2000 ile 3500 devide baygın cemile...

Kullanıcı avatarı
Konyalicrazy
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: Pazarlama

Mesajgönderen Konyalicrazy » 11 Eyl 2016, 22:23

:OH merhaba arkadaşlar p11 2.0 se arabam dada bi sorun oldu köpek gibi çeken araba kerkinerek çekmeye başladı çekiyor ama arada arkadan biri asılıp bırakıyor gibi çekiyor ara sıra rölanti dalgalanması oluyor ve çok yakmaya başladı akışmetre dedi ustalar fişini çekim dedim araba sapıttı hemen geri taktım demekki akışmetre. değilmiş başka ne olabilir bilgisi olan? :W

Kullanıcı avatarı
primera18
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: Akademisyen

Mesajgönderen primera18 » 29 Eyl 2016, 13:18

bence akışmetreyi kendiniz temizleyin. geçen bu sorunu ankarada yaşadım. 120 ile giderken aracım birden gaz yememeye başladı, hızımı düşürerek kenara çektim. rölantide gaza bastım, yine gaz yemiyor, yeniden çalıştırdım yine devam ediyor. bir şekilde çalıştırarak yoluma devam ettim. ertesi günü iki tane ustaya gösterdim. yine masal anlatmaya başladılar. ikisine de ya akışmetre ya da boğaz kelebeği sorunu dedim. ikisi de yok yok ondan değildir, gidin servise orada bilgisayara bağlatın ancak öyle görebilirsiniz sorunun ne olduğunu dediler. ukalalık yapınca ustacıklar ben de kızdım tabi .adama 'elinizde akıllı, android telefon var mı dedim, o ne be abi dedi :) biraz da ben ukalalık yaptım. sonrasında orada bir müşterinin telefonundan arıza ışığının ne olduğunu gösterecektim ki neyse dedim bu sorunu ben hallederim dedim ve dükkanın az ilerisine çekerek ustanın da gözünün önünde boğazı söktüm, akışmetreyi çıkardım. balata spreyini de ondan aldım :) akşımetreyi ve boğaz kelebeğini spreyle güzel bir temizledim sonrasında canavar oldu. bir haftadır tık yok. tekleme yok, motor sesi düştü, performans süper. bazı ufak tefek tamirleri öğrenmenin faydaları var. inanın alete bağlı tamiratlar haricinde asla ne servise ne de sanayiye gidiyorum. alıyorum istediğim malzemeyi, kendim değiştiriyorum. ve keyfime bakıyorum ;)

forever Nissan

“Nissan Primera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

oto anahtarı