KAZA YAPTIM
KAZA YAPTIM
Re: KAZA YAPTIM
Airbag lerde vuşuş açısı ve hızı önemli. Birde emniyet kemerlerinin takılı olup olmadı. Tabi airbag lerde problemde olabilir.
1.6 130 hp DCI
X- Tronic.
Tekna
Necvox Dvn -P 1106 Multimedya
- ermutlu
- Gold Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek:
- spoilerci
- MODERATOR
- Otomobil: Primera
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
masato yazdı:Merhaba arkadaslar,ben bi kaza atlattim.Hizla gelen bir arac benim sol kapidan vurdu.Vuran arac sekerek burnunun ucuna dikine dustu.Acayip bi ses cikti.Benim sol kapi icine girdi.Anlayamadigim nokta airbagler patlamadi.Arac calisir haldeydi vurunca zaten stop etti malumunuz.Acaba airbaglerin acilmasini gerektiren bir hiz yokmuydu ? yoksa airbaglerde problem mi var ? alman araclarinda oldugu gibi airbagleri acip kapamak icin bir on off kilidi varda kapali mi acaba ?
geçmiş olsun arabayı park ederken diyorsunuz belli açılardan çarpmalarda 30-40 km hızın altında airbag açmaz. sağ veya sol yana gidemeyeceğinize göre bellirli bir darbe şiddeti olmadan yan hava yastıkları açmaz. vuran adam size vurmamış sürtmüş. aracın ön arka yanlarında airbag sensörleri var öndekiler belirli bir hıza ulaşmadığında devre dışıdır. yan ve arkalarda belirli bir çarpma kuvvetine göre devreye girer. hava yastıklarınızın açılmaması normal. çok şüphede kaldınız ise airbag beynini kontrol ettirin. nissanlarda açma kapama yok
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir