far sıkıntısı
far sıkıntısı
Re: far sıkıntısı
- nissanmuhibi
- Silver Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: Bilişim
Re: far sıkıntısı
Aynı sorunu ben de yaşadım. geceucusu.com'da bir arkadaş nasıl çözdüğünü detaylıca anlatmıştı. Far merceklerini değiştirmiş, çıkma megan merceği kullanınca düzelmiş.
Benimki de şöyle düzeldi: far ampülleri patlamıştı. içinden philips marka çıktı ama belkide çakmaydı bilmiyorum.
Bir çift orijinal General Electrik aldım. Şimdi gayet güzel aydınlatıyor.
Re: RE: far sıkıntısı
Demirhan yazdı:herkese merhaba bende 2000 model 1.6 comfort primera var farlarından şikayetçiyim kısa farda 2 metreyi zor aydınlatıyor bildiğiniz üzere kısa farlar mercek far camı zımpalamayı düşünüyorum malzemeleri aldım sarı olmuş camları sonrada role ile 100w h7 takayım diyorum benim gibi sıkıntı yaşayan oldumu acaba çözüm bulan akıl akıldan üstündür bilmediğim bir sey vardır belki
Ayni araçtan bende de var. Sorunun ana nedeni far merceklerinin ömrünü tamamlaması diyebiliriz buna bir de farların dış camlarının sararmasını, ampullerin eski olmasını ve farların ayarsız olmasını eklersek sonuç felaket:) Peki çözümü nedir? Elinizden geliyorsa farları açıp mercekleri değiştirmekle başlayabilirsiniz. Eğer yapamıyorsanız bir çift osram nightbreaker unlimited ampul+far camı temizliği ve far ayarıyla görüşünüz biraz daha iyileşecektir. Detaylı bilgi için www.geceucusu.com
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir