yardim arabama su doluyor
yardim arabama su doluyor
Re: yardim arabama su doluyor
Geçmiş olsun ön cam fitillerini kontrol edinönder23 yazdı:Merhaba arkadaş lar nissan primera 2001 model confort aracim sabah kalktim sağ taraf su içindeydi paspaslar suda yüzüyordu resmen daha öncede msj attim bu konuda alttaki giderler tikanmişti temizledim ama halen su doluyor torpidonun altindan döşemenin altindan biryerden geliyor su çözüm bulamadim ustaya gittim ön göğsü sökmemiz lazim dedi söktürmek istemedim bugün aracimi oto yikamaciya götürdüm suyu makinayla çektirdim su kalmadi ama yarim saay sonra tekrar kontril ettik su yine gelmiş ayni noktaya tekrar cektirdik suyu ama sanki biz cektikce bir yerden su doluyor sanki depogibi birikmiş bir yere su radyatör suyu değil kesinlikle dün aksam kilima açmiştim kilina suyu yada başka bir sey olabilir mi öncamdan yata kapi fitilinden gelebilirmi iceri sizip birde benim camin önündeki izgara ca mayapisik degil camla arasinda baya boşluk varvar ordan olabilirmi lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardimci olsun teşekürler
- spoilerci
- MODERATOR
- Otomobil: Primera
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
önder23 yazdı:Merhaba arkadaş lar nissan primera 2001 model confort aracim sabah kalktim sağ taraf su içindeydi paspaslar suda yüzüyordu resmen daha öncede msj attim bu konuda alttaki giderler tikanmişti temizledim ama halen su doluyor torpidonun altindan döşemenin altindan biryerden geliyor su çözüm bulamadim ustaya gittim ön göğsü sökmemiz lazim dedi söktürmek istemedim bugün aracimi oto yikamaciya götürdüm suyu makinayla çektirdim su kalmadi ama yarim saay sonra tekrar kontril ettik su yine gelmiş ayni noktaya tekrar cektirdik suyu ama sanki biz cektikce bir yerden su doluyor sanki depogibi birikmiş bir yere su radyatör suyu değil kesinlikle dün aksam kilima açmiştim kilina suyu yada başka bir sey olabilir mi öncamdan yata kapi fitilinden gelebilirmi iceri sizip birde benim camin önündeki izgara ca mayapisik degil camla arasinda baya boşluk varvar ordan olabilirmi lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardimci olsun teşekürler
Önce arabanın an camına su tutarak nereden girdiğini tespit etmeye çalışın. Bir sonuç elde edemezseniz, ön göğüs sökülecek, su tekrar tutulacak, ondan sonra kalorifer teşkilatı sökülüp su tutulacak kesin olarak nereden girdiği neden girdiği tespit edilip ona göre çözüm üretilmeli. ha bu arada motorda su eksiltme var mı kalorifer peteği patlamış olabilir. motorun su seviyesini kontrol edin.
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
- spoilerci
- MODERATOR
- İletişim:
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- spoilerci
- MODERATOR
- İletişim:

- orhancengizk
- NissanClubTr
- Otomobil: Terrano
- Meslek: Av Malzemeleri Bayil
- İletişim:
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ve 4 misafir