Primera P12 XCARLINK

(P10) (P11) (P12) ve (P144) Bütün primera modelleri
Kullanıcı avatarı
baristilki
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Primera
Meslek: Bufiyatlara.com
İletişim:

Primera P12 XCARLINK

Mesajgönderen baristilki » 08 Şub 2013, 21:26

Evet arkadaşlar sonunda diyorum çünkü uzun bir zamandır nasıl yapıbilirim diye düşünüyordum Felix kardeşimin bir tavsiyesi üzerine bir usta ile görüştüm ve yanına gittim kendisi aracın ön konsolunu sökerek aracın cd cihazının arkasında bulunan CD Changer girişine Digital Music Changer diye bir parça taktı, bu parça arabanın cd changerini kandırarak arabada ( USB / SD / AUX ) girişi sağlıyor ve artık arabanın orjinalliğini bozmadan arabamızda track dinlemekten kurtulup mp3 dinleyebiliyoruz,

Şimdiki planım üst ekranın yerine medya destekli 180$ bir ekran alarak ekran ses çıkışınıda aux bağlıyarak arabada koltuk arkadası başlıkları dahil bir medya sistemi kurmak orjinal ekranıda arabanın küllük ve cakmaklık ve üst kısmında rafını güzel bir şekilde kestirerek oraya montaj yapıcam, sizce nasıl olur ?

Aracına Digital Music Changer Taktırmak isteyen arkadaşlar ustanın iletişim bilgileri aşağıda

EKREM USTA - 0532 232 82 44 - Bulgurlu Mah. Kireçfırını Sok. No.13/A Üsküdar / İST

Sistemin Resimleri

Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
FelixCrail
Administrator
Administrator
Meslek: Filo Kiralama

Re: Primera P12 Müzik Sistemi Hk.

Mesajgönderen FelixCrail » 09 Şub 2013, 11:55

takarken baktın mı? bu cihazın soketini direk teybin arkasındaki cd changer soketine takıp işi bitiriyormu yoksa bazı yerlere kablo ile ek bağlantı yapıyormu? ona göre bu cihazı almak için farklı bir yola yönelcem

Ömer Sirel
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA

Kullanıcı avatarı
baristilki
Silver Üye
Silver Üye
İletişim:

Mesajgönderen baristilki » 09 Şub 2013, 12:28

hemen belirtiyim direk cd changer girişine cihazı taktı, birde 12v 2 adet elektrik kablosunu teyp giden güç kablolarına ek yaptı daha sonra zaten otomatik olarak teyp ekranına cd changer menüsü geldi ve aktif oldu tek bilmen gereken usb,sd karta müzik atarken müzik klasörleri yapman gerekiyor misal (E:/CD01/tarkan.mp3) gibi CD01 Yazan yere usb içersine CD99 kadar müzik atabilirsin

Kullanıcı avatarı
kadirbilir81
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen kadirbilir81 » 09 Şub 2013, 12:43

visialarda cd changer girişi olmadığı için bu sistem bir işe yaramıyor, (uzun yolda) transmitter'a mecburuz yani

Kullanıcı avatarı
FelixCrail
Administrator
Administrator

Mesajgönderen FelixCrail » 09 Şub 2013, 13:28

o zaman düşünjdüğüm gibi barış. soketi takıp 12v vermek yeterli. ben bu aparatı daha ucuza bulabilmenin yollarını arıcam önce. baktım maliyeti aynı fiyata gelecek o zaman gidip taktırırım haftaya cumartesi.

aksoytuning de 129tl fiyatı. yurtdışından arıcam şimdi bide

Ömer Sirel
İstanbul / Maltepe

Kullanıcı avatarı
FelixCrail
Administrator
Administrator

Mesajgönderen FelixCrail » 09 Şub 2013, 13:35

yurtdışında 47€ dan aşağı yok. haftaya cumartesi gidip taktırcaz anlaşıldı :) ses kalitesi olarak iyi mi peki? bide bu aleti takınca orjinal cd çalar iptal oldu mu? benimkinin içinde cd kaldı. eğer önce onu okuyuo sonra changerı açıyorsa ilk önce cdyi çıkarmam gerekebilir. gerçi cdyi çıkarma butonuna basmazsam cdyi okuyor

Ömer Sirel
İstanbul / Maltepe

Kullanıcı avatarı
baristilki
Silver Üye
Silver Üye
İletişim:

Mesajgönderen baristilki » 09 Şub 2013, 15:44

Orjinal cd changerdq sorunsuz calisiyor, aracta ( radyo- cd player-cd changer) seklinde 3 menu olusuyor sorunsuz bir sekilde bence gayet iyi aux daki sesi beyenmedim sanki 32 kbs kalitesinde gibi gelde ama yaninda verilen aux kablosuyla denedim belki kablo kalitesinde olabilir diye dusuyorum, ama usb ve sd den aldigim ses kalitesi 320kbs kadar destekliyor gercekten cok net aux umarim kablodandir cunku bu hafta bide medya paketi dusunuyorum komple arabaya birde arac ici alimunyum kaplama seti buldum 60tl sizce kapliyim estetik dururmu,

Kullanıcı avatarı
baristilki
Silver Üye
Silver Üye
İletişim:

Mesajgönderen baristilki » 09 Şub 2013, 15:46

kadirbilir81 yazdı:visialarda cd changer girişi olmadığı için bu sistem bir işe yaramıyor, (uzun yolda) transmitter'a mecburuz yani

Dostum arkadasimin aravada visia ona biz parrot sistem taktirdik ayni usta onuda takiliyor 300 lira maliyeti var onda iphone kontrolda var usb vs bilgin olsun taktirmak istersen bilgi veririm detayli

Kullanıcı avatarı
baristilki
Silver Üye
Silver Üye
İletişim:

Mesajgönderen baristilki » 09 Şub 2013, 15:48

FelixCrail yazdı:yurtdışında 47€ dan aşağı yok. haftaya cumartesi gidip taktırcaz anlaşıldı :) ses kalitesi olarak iyi mi peki? bide bu aleti takınca orjinal cd çalar iptal oldu mu? benimkinin içinde cd kaldı. eğer önce onu okuyuo sonra changerı açıyorsa ilk önce cdyi çıkarmam gerekebilir. gerçi cdyi çıkarma butonuna basmazsam cdyi okuyor

Benim tavsiyem hic ugrasma on kolsolu sokmek baya sakat baya bir kablo ve ugrasti hani riske girme cunku belki tahmini bu adam primera cihazi degil sanirsa. Almera parcasi takti arabaya

Kullanıcı avatarı
FelixCrail
Administrator
Administrator

Mesajgönderen FelixCrail » 09 Şub 2013, 15:56

düzgün çalışsında isterse farklı markanın olsun :)

Ömer Sirel
İstanbul / Maltepe

Kullanıcı avatarı
baristilki
Silver Üye
Silver Üye
İletişim:

Mesajgönderen baristilki » 10 Şub 2013, 18:53

:D hehe yok yok düzgün çalışıyor şuan kafaya taktım usb takma kısmına ek kablo aldım kol dayama yerinde bozuk para koyma yeri var ufak usb takma yerini oraya uzatarak sanki orjinalmiş gibi yapılma peşindeyim

Kullanıcı avatarı
yunusemre_751
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: memur

Mesajgönderen yunusemre_751 » 23 May 2013, 19:42

merhaba arkadaşlar o cihazdan bende taktırmak istiyorum. eskişhirde yaşıyorum bi kaç kişiye sordum teybi sökmeye çekindi. teybin sökülmesi çok mu zor bu cihazının fişini arkasaına takmak için nereler sökülmesi gerekiyor.

“Nissan Primera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir

oto anahtarı