Kapı fitilleri..
- fatihinec
- Silver Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: Öğretim Elemanı
Kapı fitilleri..
2004 model bir primeram var. Kapı fitillerindeki yıpranmadan dolayı araç içerisinde anormal derecede gıcırtı duymaktayım. Ayrıca fitillerdeki ezilmeden dolayı içeri anormal derecede toz giriyor. Sprey vs.. fayda etmedi. Bir arkadaşın önerisi neticesinde fitillerin içine boru sokmaya çalıştık lakin fitillerin içerisinde boru olduğunu fark ettik. Velhasıl kapıların fitillerini değiştireceğim. Ancak bulunduğum memleketteki 5 primeradan birisi bende olduğu için yedek parça sıkıntısı da yaşıyorum. Bu konuda irtibata geçmemi sağlayabileceğiniz yedek parçacılar var mıdır? İnternete biraz baktım ancak sadece sahibinden.com'da çöplük içerisinde fotoğrafı çekilmiş fitiller buldum. Buna da fazla yanaşmak istemiyorum. Teşekkür ederim.
- NISTEC
- Administrator
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Reklam
- İletişim:
Re: Kapı fitilleri..
- fatihinec
- Silver Üye
- NISTEC
- Administrator
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Reklam
- İletişim:
- atasagunn
- Gold Üye
- Meslek:
2011 Skoda Superb 1.4 Tsi Elegance
- mustafa2326
- Silver Üye
- Meslek: klima
atasagunn yazdı:ayni sorun bende de var fitilleri degistirmek istiyorum.Ankaradayim ve cavusoglu cikma satiyor ve elindeki fitiller benim arabadaki deforme olmus fitillerin aynisi .Yani para verip almaya degmez. Takilacak fitilin orjinal olmasi sart mi sizce ? Yan sanayi alip taksak randiman alamaz miyiz ? Nette baktim ama bulamadim yok mudur Turkiyede kaliteli fitil ureten bir sanayi kurulusu ?
Benim fikrim orijinalini bulamazsan yan sanayide işini görür sadece diğerine göre ömrü biraz daha kısa olur daha erken yıpranır.Kaliteli fitil üreten yerler vardır elbetteki ben bilmiyorum şahsen.illaki vardır. ancak sipariş üzerine 1 tane fitil için uğraşırlarmı onu bilemem.
- atasagunn
- Gold Üye
- Meslek:
GOKHANSIZ yazdı:fatihinec yazdı:Arkadaşlar merhaba,
2004 model bir primeram var. Kapı fitillerindeki yıpranmadan dolayı araç içerisinde anormal derecede gıcırtı duymaktayım. Ayrıca fitillerdeki ezilmeden dolayı içeri anormal derecede toz giriyor. Sprey vs.. fayda etmedi. Bir arkadaşın önerisi neticesinde fitillerin içine boru sokmaya çalıştık lakin fitillerin içerisinde boru olduğunu fark ettik. Velhasıl kapıların fitillerini değiştireceğim. Ancak bulunduğum memleketteki 5 primeradan birisi bende olduğu için yedek parça sıkıntısı da yaşıyorum. Bu konuda irtibata geçmemi sağlayabileceğiniz yedek parçacılar var mıdır? İnternete biraz baktım ancak sadece sahibinden.com'da çöplük içerisinde fotoğrafı çekilmiş fitiller buldum. Buna da fazla yanaşmak istemiyorum. Teşekkür ederim.
kardesim. Konyada gokhan!
sifirinin orjinal fiyati 450tl
ama sana toyota corrallanin kapi fitilleri oluyor. 2003 ve sonrasi yaklasik. 200 tl civarinda.
hic olmadi oda yuksek gelirse. fiat tempranin kide oluyor. 75 tl.
2006 primeraya olmuyor mu toyota yada fiat tempra kapi fitili ?
- fatihinec
- Silver Üye
- atasagunn
- Gold Üye
- Meslek:
- fatihinec
- Silver Üye
- Muhammet Murat
- Platin Üye
- Meslek:
- İletişim:
GOKHANSIZ yazdı:Olur
olur dediyse olur

07 YS 107
KONYA / ANIT
Primera Comfort 2001 (MAZİDE KALDI)
İKİ SANİYE SONRASINA GARANTİSİ OLMAYAN HAYATIMIZ İÇİN FIRILDAK OLMAYA GEREK YOK.
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir