Primera P12 XCARLINK

(P10) (P11) (P12) ve (P144) Bütün primera modelleri
Kullanıcı avatarı
harun67
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Primera
Meslek: Elektrik Teknisyeni

Re: Primera P12 Müzik Sistemi Hk.

Mesajgönderen harun67 » 04 Haz 2013, 18:08

şu aletin takıldığı yeri de bi görebilseydik iyiydi.fm transmitter den gına geldi artık.kaliteli müzik dinleyemiyorum.varsa takan biri montajını fotoğraflayıp paylaşsa çok iyi olcak gerçekten bekliyoruz heyecanla :) :)

2004 Nissan Primera 1.6 Tekna
01 Dj 184

Kullanıcı avatarı
baristilki
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: Bufiyatlara.com
İletişim:

Mesajgönderen baristilki » 10 Tem 2013, 16:30

brother79 yazdı:
jameson-js-817-navigasyon-indash-1-din-oto-teyp__69008211_0.jpg

arkadaşlar yukardaki gibi bir cd çalar dvd ,dvix, navigasyon ve tv gibi özellikleri olan bir cd çalar 2005 model teknaya monte edebılırmıyız uyum sağlarmı bilen arkadaşlardan yardım beklıyorum cd çalar çok özelllikli bir aygıt olursa hemen takarım

Daha önce denedik dostum ama bu marka değilde Pioneer AVH 6300 modelini denedik alt kısımdaki cd okuma cihazını sökerek yerine montaj ettik fakat iki sorun oldu birinci ekran çok fazla aşağıda kaldı ön tarafta oturanlar o ekrana bakmayı bırak müzik değiştirirken bile yoldan gözünü en az 20 sn ayırman lazım ikinci sorun ise ekran açıldığından primeradaki 4 lülerin olduğu kısma sürtmesi bu sebebten ekran yukarı doğru bakamıyor tam tersi aşağı doğru bakıyor fakat şöyle birşey yapabilirsin küllük felan söktürürsün en allta alırsan olur diye düşünüyorum vites yana sıkıntı olmassa, benim tavsiyem digital music changer daha sonra üst kısımdaki ekranı altta alıp üst kısma 150-300 arası usb özellikli bir ekran taktırmak o ekran kablosunuda digital music changer ile aux bağlantı yapıp gene üst kısımdaki radyo panelinden ses acıp kapatma gibi kontrolleri sağlamak.

Kullanıcı avatarı
baristilki
Silver Üye
Silver Üye
İletişim:

Mesajgönderen baristilki » 10 Tem 2013, 16:33

harun67 yazdı:şu aletin takıldığı yeri de bi görebilseydik iyiydi.fm transmitter den gına geldi artık.kaliteli müzik dinleyemiyorum.varsa takan biri montajını fotoğraflayıp paylaşsa çok iyi olcak gerçekten bekliyoruz heyecanla :) :)

ben sana hemen söyleyeyim cd taktığımız cihazın arkasına söktükten sonra arkasında cd changer yazan kare bir boşluk var o kısma takılıyor digital music changer kendin bile yapabilirsin satın alarak gerçekten cok basit

Kullanıcı avatarı
efekan83
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: öğretmen

Mesajgönderen efekan83 » 15 Tem 2013, 17:08

ben kendi aracıma navigasyon , dvd ve bluetooth olan doble dın taktırdım dokunmatik 6" , uyuma gelince iyi bir elekrikçi ustam var ankarada, ona alt kısımdaki dvd ve küllüğün olduğu kısma araçın kendi ekranını aldırdım ve orjinal sistemini paralel bypass yaptırarak (yani üstteki teyibi kapatınca alttaki çalışıyor) asıl ekranın yerine taktırdım mükemmel oldu, yakında resimleri burada paylaşırım, herhangi bir marka olabilir arkadaşlar ancam işçiliği comk iyi olan bir ustaya gitmelisiniz yoksa ön konsol perişan olabilir bir de alacağınız cihazın derinliği çok önemli 15 cm içeri giremiyorsunuz, sanırım tam ölçusu 14 cm , bundan fazlası teyp dışarda kalır....

Kullanıcı avatarı
baristilki
Silver Üye
Silver Üye
İletişim:

Mesajgönderen baristilki » 13 Eki 2013, 00:31

efekan83 yazdı:ben kendi aracıma navigasyon , dvd ve bluetooth olan doble dın taktırdım dokunmatik 6" , uyuma gelince iyi bir elekrikçi ustam var ankarada, ona alt kısımdaki dvd ve küllüğün olduğu kısma araçın kendi ekranını aldırdım ve orjinal sistemini paralel bypass yaptırarak (yani üstteki teyibi kapatınca alttaki çalışıyor) asıl ekranın yerine taktırdım mükemmel oldu, yakında resimleri burada paylaşırım, herhangi bir marka olabilir arkadaşlar ancam işçiliği comk iyi olan bir ustaya gitmelisiniz yoksa ön konsol perişan olabilir bir de alacağınız cihazın derinliği çok önemli 15 cm içeri giremiyorsunuz, sanırım tam ölçusu 14 cm , bundan fazlası teyp dışarda kalır....

Dostum bir resim paylaşabilirsen çok seviniriz en azından fikir ediniriz ben halen digital music changer var diye yeni bir sisteme cesaret edemiyorum ama aklımdan full multimedya seti yaptırmakta gecmiyor değil fotoları bekliyoruz kardeşim :)

Kullanıcı avatarı
latif34
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: mobilyacı

Re: Primera P12 XCARLINK

Mesajgönderen latif34 » 08 Mar 2015, 20:36

herkese selam bende yeni nissan premire aldım ve sitenize hemen üye oldum verilen bilgiler çok faydalı herkese teşekkürler.premire 2007 model cd çaları sökmek istiyorum.yıpratmadan iz bırakmadan resimli yardımcı olurmusunuz.

Kullanıcı avatarı
FelixCrail
Administrator
Administrator
Meslek: Filo Kiralama

Mesajgönderen FelixCrail » 08 Mar 2015, 20:45

Bende sökücem ama daha fırsat bulamadım. İstanbul anadolu yakasında iseniz oturup sökebiliriz bi haftasonu

Ömer Sirel
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA

Kullanıcı avatarı
ermutlu
Gold Üye
Gold Üye
Meslek:

Mesajgönderen ermutlu » 09 Mar 2015, 12:11

cumartesi söktüm.
tuş takımındaki 6 tuşu çalışmıyordu onu değiştirdim . Hazır sökmüş iken cd çalarımı da yaptırdım . İçinde bir dişli değişti. 70 liraya mal oldu. torpidonun oralarını sökme işini kendim yaptım. elektronikçi ben sökmüş olsaydım fiyat üçe katlardı dedi. Daha önce sökmediğim için 2 saat oyaladı beni. takarken de 2 saat uğraştım. elektronikçi yarım saate lehim ve dişli işini halletti bu arad benim işi yaparken 2-3 kişi abi şu arabaya göre teybin var mı diye araya girdi. bir iki araç teslimatı oldu . birtane amfi tamire geldi. Eğer sadece benim iş ile ilgilenmiş olsaydı 10-15 dakikada hallederdi

Kullanıcı avatarı
xrayman
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: radyoloji teknikleri

Mesajgönderen xrayman » 10 Ağu 2015, 00:17

Bu şekilde direksiyon kumandasından müziklere erşim he değiştirme yapabiliyormuyuz.

Kullanıcı avatarı
orionche
Gold Üye
Gold Üye
Meslek: memur

Mesajgönderen orionche » 10 Ağu 2015, 20:34

XCARLİNK'i soruyorsan evet, yapılıyor. Ses açma kısma tuşu ile ses kontrolü. Ayrıca ileri-geri tuşları ile.Kısa süreli ileri-geri basmalarda bir önceki ve bir sonraki şarkıya, uzun süreli ileri-geri basmalarda da bir önceki ve bir sonraki sanal CD sürücüye (yani SD karttaki klasöre) geçiş yapılabiliyor.

Resim
:XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA

Kullanıcı avatarı
dieselshock
NissanClubTr
NissanClubTr

Mesajgönderen dieselshock » 25 Oca 2016, 20:58

Merhaba 2006 tekna aracıma bu cihazdan taktırmak istiyorum ancak aradığım toptancılar dahi 2006tekna ile uyumlu olmadığını söylüyor.Taktıran arkadaşlar ne marka nasıl taktırdı acaba?İzmirdeyim sipraiş verebileceğim bir yer v.s bilen varsa aydınlatırsa çok makbule geçer.

Kullanıcı avatarı
orionche
Gold Üye
Gold Üye

Mesajgönderen orionche » 26 Oca 2016, 21:14

Türkiyede kaç tane P12 var ki P12 uyumlu XCarLink türkiyeye gelsin :) Yurt dışından satın alacaksınız. Montajı hallolur zaten bir şekilde.
1.jpg

2.jpg

ekran.jpg

Resim
:XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA :XA

“Nissan Primera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

oto anahtarı