Sabah ilk çalıştırmada gelen ses
- kadirbilir81
- Silver Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek:
Sabah ilk çalıştırmada gelen ses
iyi günler arkadaşlar
başka bir forumda da yazdım ama galiba herkes tatilde forumlara giren yok
sorun mu değil mi bilmiyorum ama gecen hafta bir ara (2-3 gün sürdü sonra kesildi) sabah aracı çalıştırdıgımda rölantide iken, motordan cırcır ötmesi gibi metal sesi geliyordu, gaza basıp ilerlediğimde ses kesiliyor rölantiye düşünce devam ediyordu, bu ses 2-3 dakika sonra kesiliyordu, ertesi gün yine aynı şekilde cırcır sesi gibi motordan (zincirden diye tahmin ediyorum) ses geliyordu.
o gün bugundür bu sesler kesildi ama beni de bir merak ve endişe aldı; acaba bir sorunun göstergesi (habercisi) midir bu ses? zincirle veya başka bir şeyle alakası olabilir mi?
başka bir forumda da yazdım ama galiba herkes tatilde forumlara giren yok

sorun mu değil mi bilmiyorum ama gecen hafta bir ara (2-3 gün sürdü sonra kesildi) sabah aracı çalıştırdıgımda rölantide iken, motordan cırcır ötmesi gibi metal sesi geliyordu, gaza basıp ilerlediğimde ses kesiliyor rölantiye düşünce devam ediyordu, bu ses 2-3 dakika sonra kesiliyordu, ertesi gün yine aynı şekilde cırcır sesi gibi motordan (zincirden diye tahmin ediyorum) ses geliyordu.
o gün bugundür bu sesler kesildi ama beni de bir merak ve endişe aldı; acaba bir sorunun göstergesi (habercisi) midir bu ses? zincirle veya başka bir şeyle alakası olabilir mi?
- etap nissan
- Platin Üye
- Otomobil: Patrol
- Meslek: otomotiv
Re: Sabah ilk çalıştırmada gelen ses
evet sesin muhtemelen zincir ve hidrolik gergisinden kaynaklanıyor.
G.GÖNÜLTAŞ
ANTALYA
ANTALYA
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir