Primera P12 Almayı Düşünüyorum Önerirmisiniz.
Re: Primera P12 Almayı Düşünüyorum Önerirmisiniz.
. Hocam acelem yok ya iyice araştırıcam. Öyle alıcam Uygun fiyatlı denk getirirsem kaçırmam ama.
- NISTEC
- Administrator
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Reklam
- İletişim:
harun.g yazdı:verdiğim linkte aracın sahibi ile konuştum. bir şey yok dedi plakayı sorgulattım. 6 tane hasar kaydı çıktı. Araba sanayide yatmaktan km yapamamış.
. Hocam acelem yok ya iyice araştırıcam. Öyle alıcam Uygun fiyatlı denk getirirsem kaçırmam ama.
Nasıl böyle rahat rahat birşey yok diyebiliyorlar nasıl bir vicdan gerekiyor böyle birşey için çok merak ediyorum.
- GhettoParty
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek:
ben aks kırık olduğunu öğrendim hemen kaldırdım ilanı söylemesem arabaya 22-23 veren oldu ama 2 lira para için kimsenin hakkına girmeye değmez hemen götürdüm renoya adamlar baktılar onlarda farkettiler bir kaç birsey daha vardı tabi değişmesi gereken 20 liraya içim rahat verdim en azından
16 BK 640
BURSA
NissaN PrimerA TeknA + WhiTe 2003
CLİO 4 1.2 modTOUCH 2013
ve Ford Mondeo 2.0TCDİ Ghia larda 22.000 TL Civarı . Bunlarda Yakıt ve Vergi sıkıntılı gibi. . Primera da 6-7 litreyi geçiyorsa mondeo düşünebilrim.
7
- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
6-7lt benzini anca 1000kg altı 1.0-1.2-1.4 A yada B sınıfı araçlarda yakarsın. D sınıfı bir araç bakıp o değerleri görmen biraz zor. kullandığın yol düz ve boş ise anca o zaman olur. bu tip yolda rekorum 5,9lt. (istanbul-sakarya arası e5)
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- harun67
- Silver Üye
- Meslek: Elektrik Teknisyeni
01 Dj 184
- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
Ford Mondeo yu araştırdım. 2.0 TDCi Sakin kullanımda 5-6 Litre ye düşüyorumuş. Otobanda 130-140km/s 8-9litreye de çıkıyorumuş.
şuan aklımda Ford Mondeo var gibi caydım Primeradan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 369/detay/
Yıllık Vergisi normalde 1.040,00 TL Kasko bedelinin %5 ini geçtiği için bir alt vergi sınıfına girdği için 672,00 TL düşüyo.
Premera nın yıllık vergisi 361,00 TL olması lazım. Biraz Fazla Ford mondeonun ama deyer diye düşünüyorum. 2.0TDCİ Ghia En dolusu binilir.
- ladroness
- Platin Üye
- Meslek: fizyoterapist

2001 Primera 1.6 Comfort(mazide kaldı)
2004 Megane 2 HB 1.6 Dynamique-34 GMU 61
- kadirbilir81
- Silver Üye
- Meslek:
onun haricinde 200 bin kmye dayanmış dizel bir araç her zaman risktir, bakımlarının zamanında yapılmış, değişmesi gereken parçalarının değiştirilmiş olması ve motorunda turbosunda bir arıza bulunmaması şarttır yoksa kısa vadede karlı görünse de yakın gelecekte ciddi masraflar açma ihtimali yüksektir. sadece motor da değil, en dolu versiyonu olduğu için söylüyorum, araçtaki sensörlerin arıza verme ihtimali de yükselir, misal, bir arkadaşımın aynı böyle dizel mondeosu vardı, 2008 yılında far yıkaması arızalanmıştı, yıkama motorundaki plastik bir parça kırılmıştı yanlış hatırlamıyorsam bunun için komple değişimin gerektiği söylenmiş ve 1.500.-TL fiyat çıkarılmıştı, demem o ki, ne kadar donanım = zamanla o kadar çıkması muhtemel masraf (bu her araç için geçerli)
bunun haricinde ford mondeo benim de beğendiğim bir araç ve 2 litre dizel motor 1.6 atmosferik ile karşılaştırılmaz bile, gaza dokunduğunuz anda motorun kükreyişini, dizelin torkunu hissetmek ayrı bir zevk ama işte her zevkin de bir bedeli var, yürütme maliyeti anlamında primera mondeodan daha hesaplıdır, sürüş keyfi (performans anlamında) mondeo daha üstün bir araç. tercih size kalmış hayırlısı olsun.
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir