iç ve kapi lambaları arızası&
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
Re: iç ve kapi lambaları arızası&
IRF1404'ü bulursam onu da alıp bi deneyim. yanlız şöyle bir durum var ki benim kartın üstü haşat oldu. dolayısı ile bu triyakı kartın üstüne lehimlemiyorum. parçanın ayaklarının temas etmesi gereken yollara kablo lehimledim. parçayı bu kablolara lehimliyorum mecburen. yani soğumayı sağlayacak herhangi bir yere temas etmiyor parça. bu nedenle ısıyı üstünde tutmak zorunda kalıyor.
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
yani IRF1404, 500 kat daha az ısınacaktır. (soğutucuya gerek yok)
IRF3205 de 0.008 ohm luk iletim direncine sahip, bu da 250 kat daha az ısınacaktır.
Bu malzemeleri, www.bluemavi.com , www.direnc.net , www.elektrodepo.com yada İstanbul / Karaköy de veya Ankara / Konyasokak ta bulabilirsiniz.
Osmaniye-Kadirli
Kaşkay Tekna Pack 1.5 dci J10 2012
- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- AKSUNGUR33
- Silver Üye
- Meslek: BANKA
dün akşam arabanın beynini söktüm birini leyimledim aşağı arabaya indim araç kapıları kapanmış bidahada açamadım.
sürücü kapı kilidinde arıza vardı ordan da açamadım bugün usta götürecem eve oda açamazsa büyük ihtimal kelebek camını kıracağım.
küçük bir lambanın başıma açtığı işlere inanamıyorum. bidaha ellememe kararı aldım
Tarsus /Mersin
2005 PRIMERA TEKNA
- AKSUNGUR33
- Silver Üye
- Meslek: BANKA
Beyni taktım ve rahat nefes aldım kumandaya basınca iç lambalarım kapanıyor artık. BUZ90A taktı benim eleman beyne ama çok dikkatlice fön leyimle halletti işi (telefoncu arkadaş). Beyinin kapağını kapattım çok mu ısınıyor az mı ısınıyor bilmiyorum ama gereksiz lamba takmayacağım artık 2 kapı lambası 1 tavan lambası. Sağ olsun arkadaşların resimli anlatımları sayesinde bende çözdüm ustaya götürmeden kendi başıma 3 TL ye.
HI stres sıkıntı oldu tabi, ya beyini bozarsan diye. Yedekli aldım bu parçaları eğer ki bulamayan olursa adresi verin ertesi gün elinizde. Herkese iyi forumlar dileklerimle.
Tarsus /Mersin
2005 PRIMERA TEKNA
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 8 misafir