2006 TEKNA CD ÇALAR SORUNU
- harun67
- Silver Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: Elektrik Teknisyeni
Re: 2006 TEKNA CD ÇALAR SORUNU
01 Dj 184
- GhettoParty
- Platin Üye
- Meslek:
isterseniz sizde iç sistemi yeniletebilirsiniz yada bir multimedya cihazı alıp ekranıda rahat kullanabilirsiniz
son olarak normal teyip takıp aracın orjinal teyibini iptal edebilirsiniz
16 BK 640
BURSA
NissaN PrimerA TeknA + WhiTe 2003
CLİO 4 1.2 modTOUCH 2013
- fatihinec
- Silver Üye
- Meslek: Öğretim Elemanı
Aranıza yeni katıldım. Benim de CD çalarımda problem var. Aracımı bir elektronik ustasına gösterdim ve bir aparat takabileceğini söyledi. Ancak Aux girişi nerede onu bilmiyoruz. Sanırım Aux olduktan sonra Ipod dahi bağlanabiliyormuş. Torpidoda duran bir aparatla müzik dinlenebiliyormuş. Rakam olarak da 160 TL dedi. Ancak bu ürünü getiren şirketin elinde kalmamış. Şayet Aux girişinin nerede olduğu hususunda bana yardımcı olabilirseniz, bu aparattan almayı düşünüyorum. Farklı tavsiyeleriniz de varsa dinleyebilirim. Youtube üzerinden rusların yaptığı çılgınca şeyler var. Dokunmatik ekranlar, kendilerinin yazdığı yazılımlar... Türkiye'de ise hiç kimse el atmamış bu konuya. Kim bilir belki de Rusya'da bu aracın fazlaca tutulmasından dolayıdır. Herkese iyi çalışmalar dilerim...
- GhettoParty
- Platin Üye
- Meslek:

16 BK 640
BURSA
NissaN PrimerA TeknA + WhiTe 2003
CLİO 4 1.2 modTOUCH 2013
- fatihinec
- Silver Üye
- Meslek: Öğretim Elemanı

Bu problem yaklaşık bende 1 senedir var. Bir tane oto elektrikçisine yaptırmıştım cd çaların tırnaklarında problem olduğunu belirtti ve beni 2 hafta bekletmişti ve 250 TL verdim. Yaptıktan sonra cd çalar sorunsuz bir şekilde çalışıyordu fakat 5 gün sonra yine aynı problem oldu ve bir daha da götürmedim çünkü yine beni 2-3 hafta bekletecekti bunun başka bir çözümü var mı veya bildiğiniz başka alternatif bir yolu. Çok sıkıcı bir durum FM transmitter ile uğraşmak istemiyorum arabanın orjinalliğini çok beğeniyorum. Servise götürdüm servisin dediğide istanbula gidecek ne zaman gelir ne zaman biter bilemeyiz dediler bu da şu demek oluyor en az 1 ay sürer.
Aranıza yeni katıldım, geçen hafta 2004 primera p12 aldım, aracımda yanlız cd dışarı çıkmıyor çıkarmak istediğimde tık tık diye bir ses veriyor, birkaç şarkı ancak dinleyebildim, bunun cd playerini nasıl sökebilirim, elektronikten anlarım çıkarabilirsem hallederim, bugün sökmek için uğraştım vitesin altındaki parçaya kadar sökebildim. bunun basit bir yolu yokmu
ilirim yardımcı ıolurmusunuz lütfen saygılar
- mimali70
- NissanClubTr
- Otomobil: Almera
- Meslek: Emekli hv.astsb.
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir