BİLEN USTA VE BİLEN GİBİ GÖRÜNEN USTA
- Muhammet Murat
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek:
- İletişim:
BİLEN USTA VE BİLEN GİBİ GÖRÜNEN USTA

- Buyur Abi
-Kardeşim aracta bi ses var bakarmısın
-Hemen abi - Bahattin, tahirr, mehmett oğlum buraya gelin
Elemanlar geldi arabanın kayışını söktüler ve tek tek denediler bu arada kayışların eskediğini gördüm ve ne olur olmaz çıkarılmışken değiştirin dedim ve sorunun klima kompresör bilyasından geldiği anlaşıldı bilya sökme değiştirme takma 20 dk anca sürdü ve 100 Tl ye sorun halloldu
Eğerki anlamayan bir ustaya denk gelseydim, şarz dinomosu+geri bilyalarınıda değiştirecekti + 200 de öyle masraf edecektik yani diyeceğim şu ki arkadaşlar her ustaya araba emanet edilmiyor. Bu arada bu işi yapan elemanların biri 19 yaşında biri 18 yaşında. Aldıkları para helali hoş olsun.
07 YS 107
KONYA / ANIT
Primera Comfort 2001 (MAZİDE KALDI)
İKİ SANİYE SONRASINA GARANTİSİ OLMAYAN HAYATIMIZ İÇİN FIRILDAK OLMAYA GEREK YOK.
- NISTEC
- Administrator
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Reklam
- İletişim:
Re: BİLEN USTA VE BİLEN GİBİ GÖRÜNEN USTA
- Muhammet Murat
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek:
- İletişim:
Re: BİLEN USTA VE BİLEN GİBİ GÖRÜNEN USTA
NISTEC yazdı:Yedek parçacıyım ve bu söylediklerinle sürekli karşılaşıyor ve yaşıyorum. Bahsettiklerinle dolaylı olarak ilgisi var ama tek öğrenebildiğim şey "hallederiz" e asla inanmamak. Halledersin ama neler yapılacak, yapılacak işlemler sorunu çözecekmi ve rakam ne çıkacak önceden sorup net bir şekilde öğreneceksin. Ayarlarız yaparız hallederiz kadar ucu acık tehlikeli bir söz yok.
aynen ustam hele hele bir seferinde aracta titreme vardı aracın benzin şamandırasından tut bujilerine kadar herşeyi değiştirmişti de aracın arızasının hava akış metresini 20 tl ye temizleyip takmakla geçmişti.
07 YS 107
KONYA / ANIT
Primera Comfort 2001 (MAZİDE KALDI)
İKİ SANİYE SONRASINA GARANTİSİ OLMAYAN HAYATIMIZ İÇİN FIRILDAK OLMAYA GEREK YOK.
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir