parrot telefon kiti
parrot telefon kiti
malum zamanımızda telefon vazgeçilmez günün bir parçası oldu,
ben günlük olarak iş amaçlıda aracımı sık kullanıyorum. ve telefon ile araçta konuşmak benim için kaçınılmaz.
daha evvel kullandığı motorola - güneşliğe takılan kiti kullanıyordum. fakat her araca binişte kiti kapatıp açmam vs gerekiyordu.
ve bazen kontrol dışı uyku moduna vs geçiyordu pek performans alamamıştım.
aracında orjinalinda şu telefon tuşu vs olması hikayesine göre araştırdıklarımdam bir sonuç çıkartamadım.
bursada parrot montajı yapan beşyol-yalova yolu üzerindeki yetkili servislerine gittim.
sonuç : parrot ck-3100 taktım.
aracın soketlerinin direk uyumlu olmadığını söylediler. fakat montajı yaptılar şöyleki.
kumanda - ekran ünitesini (numara - gösteren minik ekran)
onu cd ünitesinin olduğu yere yerleştirdiler. mikrofon ünitesini soldan güneşliğin oraya kadar çektiler.
580 TL bir maliyet ile profesyonel araç kitim oldu, ve kiti olaki aracı değiştirirsem başka aracada nakledebileceklerini
belirttiler.
merak eden isteyen arkadaşlar için parrot kitlerin daha üst modelleri var usb - müzik vs bağlantılı.
ben sadece telefon görüşmeleri için istediğimdem bu modeli tercih ettim.
çağrı geldiğinde ön hoparlörlerin müzik sistemi bağlantısını kesereke telefona tahsis ediyor.
eko vs yok.
sesli komut - cevaplama - sonlandırma vs gibi özellikleri var.
telefonu kol dayamanın içine saklıyor ve yoluma devam ediyorum.
kablolar vs geldiği için alttaki açılıp kapanan kapağı sürekli açık konumda bırakmayı tercih ettik.
ben günlük olarak iş amaçlıda aracımı sık kullanıyorum. ve telefon ile araçta konuşmak benim için kaçınılmaz.
daha evvel kullandığı motorola - güneşliğe takılan kiti kullanıyordum. fakat her araca binişte kiti kapatıp açmam vs gerekiyordu.
ve bazen kontrol dışı uyku moduna vs geçiyordu pek performans alamamıştım.
aracında orjinalinda şu telefon tuşu vs olması hikayesine göre araştırdıklarımdam bir sonuç çıkartamadım.
bursada parrot montajı yapan beşyol-yalova yolu üzerindeki yetkili servislerine gittim.
sonuç : parrot ck-3100 taktım.
aracın soketlerinin direk uyumlu olmadığını söylediler. fakat montajı yaptılar şöyleki.
kumanda - ekran ünitesini (numara - gösteren minik ekran)
onu cd ünitesinin olduğu yere yerleştirdiler. mikrofon ünitesini soldan güneşliğin oraya kadar çektiler.
580 TL bir maliyet ile profesyonel araç kitim oldu, ve kiti olaki aracı değiştirirsem başka aracada nakledebileceklerini
belirttiler.
merak eden isteyen arkadaşlar için parrot kitlerin daha üst modelleri var usb - müzik vs bağlantılı.
ben sadece telefon görüşmeleri için istediğimdem bu modeli tercih ettim.
çağrı geldiğinde ön hoparlörlerin müzik sistemi bağlantısını kesereke telefona tahsis ediyor.
eko vs yok.
sesli komut - cevaplama - sonlandırma vs gibi özellikleri var.
telefonu kol dayamanın içine saklıyor ve yoluma devam ediyorum.
kablolar vs geldiği için alttaki açılıp kapanan kapağı sürekli açık konumda bırakmayı tercih ettik.
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
parrot telefon kiti
Ben de güneşliğe takılan parrot almıştım. Nedense eko yaptı. Bu nedenle geri vermek zorunda kaldım. En sevdiğim yanı telefona ellemeden aramak istediğim kişinin ismini söyleyince araması ve gelen çağrıyı gene "cevapla" diyerek açmasıydı
Ömer Sirel
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir