Sol ön abs kablosu çıkmazı
Sol ön abs kablosu çıkmazı
1997 Nissan Primera Se 2.0
Re: Sol ön abs kablosu çıkmazı
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- livedeath
- NissanClubTr
- Otomobil: Primera
- Meslek: Sağlık Memuru
Almeral yazdı:Herkese hayırlı akşamlar.. P11 kasalarda bu sol ön abs kablosu neden devamlı arıza yapar acaba bilgisi olan var mı.. Kablo sıfır takıldı 5 6 ay sonra arıza verdi değiştirdim belki 3 ay oldu abs ışığım yine yanıyor.. Ustanın da dediği sol tarafın genelde arıza çıkardığı.. Böyle devam ederse bana kendisini sattıracak... Bu yüzden bu konuda bilgisi tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.. Şimdiden tşk...
Merhaba Foruma yeni katıldım bugune kadar 2 tane primera 1 tane de maxima aracım oldu yeni aldığım 2000 model primera 1,6 comfort aracımda aynı sorun vardı sol abs kablosu söküldü incelendi sağlam olduğu halde abs ışıgını yakıyordu neyse beyinci arkadaş kablonun uç kısmında bulunan metalin aşındığını farketti, takıldığı yerde sürtünmeden dolayı aşındırdığını ve bu sürtünmenin sürekli olduğunu gördü kabloyu tekrar yerine takarken vidaya extradan pul koydu böylece sürtmeyi engellemiş oldu o günden beri 1 haftadır abs ışığım yanmıyor ve yaptığımız fren testlerinde de abs nin çalıştığı görüldü tahminimce senin abs kablon arızalı değil sanayıde beyin tamiri yapan birilerine kablonun çalışıp çalışmadığını kontrol ettir beyinciler dışında hiçbir tamirci bu işten anlamaz özellikle elektirikçilere gösterme boşa paran gitmesin
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir