GERGi RULMANI
GERGi RULMANI
Re: GERGi RULMANI
1997 Nissan Primera Se 2.0
- horex
- Gold Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: memur
Almeral yazdı:Parçayı tam anlayamadım ama ustanız nissanı iyi bilen değilse bide nissanı iyi bilen bir ustaya gösterin derim ve mümkünse parça işinide ona bırakın. Ben üst salıncakları burada anlayan bi abimizle değiştirdim parçayıda abinin devamlı çalıştığı bi japon parçacıdan aldım sıkıntım çözülmedi arabanın ön tarafı hiç esnemiyordu. bir başka iş için nissan servis ustasına gittim orada lafı geçince elindeki üst salıncaklara bakmak istedim inanın bu kadarda olmaz dedim resmen uyduruk birşeyi bize üst salıncak diye satmışlar hemen değiştirttim orada araba bi rahatladı yaylanmaya başladı.. Biraz uzattım ama demem o ki ustanız nissanı iyi bilen biri değilse değilse sıkıntı çekebilirsiniz.
sa kaça değiştirdiniz üst salıncakları parça ve işçilik olarak
- horex
- Gold Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: memur
Almeral yazdı:Orjinali içten teflonlu oluyormuş bunlar bilyalıydı 3 4 sene gider dedi usta
anladım peki aldığınız parçanın markasını biliyormusunuz acaba bende çok değiştirdim bilyalı dedikleri dahil 1 sene gitmeden değiştirmek zorunda kalıyorum. şuan araştırmadayım "trw" markası var iyi diyorlar ama az tuzlu lastiklerde değişmesi gerekiyor onun için bu sene trw alamayabilirim ama seneye alırım o zaman bakacağım parasını hakedecek mi diye
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir