P11 kapı gergisi..
- hezarfenak
- Silver Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: programcı
P11 kapı gergisi..
sizden yine fikir almak istediğim bir konu var bu sefer o kadar önemli olmasada yeri geldiğinde çok zorlandığım kapı gergileri..Özellikle biraz yokuşta arabadan çıkmak çok eziyet oluyor hele birde bebek varsa çok fena..Bizim P11 kasaya "qashqai kapı gergisi" uyarmı yada başka araba modellerinin uyarsa hangi modellerdir.?Alman arabalarının gergileri çok performanslı olduğu söyleniyor..Sizden fikir ve tecrubelerinizle yardımlarınızı bekliyorum..Bu formu kuranlardan Allah razı olsun...Resmen araba danışmanımız gibi oldu

Re: P11 kapı gergisi..
Aynı sıkıntıyı bende yapıyorum, acaba başından beri böyle miydi yoksa deforme mi olmuş henüz çözemedim. Farklı araç gergisi kullanmayı hiç düşünmemiştim yorumları bende merak ediyorum açıkcası

1997 Nissan Primera Se 2.0
- hezarfenak
- Silver Üye
- hezarfenak
- Silver Üye
hezarfenak yazdı:Genellikle deforme oluyor..Nissanların bütün modelleriningergileri birbirine uyuyor diye duydum.bir gelişme olursa burada yine paylaşırız
Uzun zaman oldu yaptıralı ama ben unuttum size bilgi vermeyi.
Ben gergi olayını hallettim.Hyundai accent blue kapı gergilerini taktım..Ön kapılar boy olarak birebir uydu sadece vida yerini benim kapıyı ona göre ayarladım.Arka kapı gerdisinde biraz kısaltmak gerekti.sağolsun bir arkadaşım onuda çözdü..şimdi kapıların hepsinde gergi var..Çok önemli bir şey olmasada bebekli ve çocuklu ailelerde özellikle yokuşlarda çok büyük kolaylık
- horex
- Gold Üye
- Meslek: memur
- spoilerci
- MODERATOR
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]